Bu da sosyetik hırsız!

Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir mağazada meydana gelen hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen 37 yaşındaki S.U., polis ekiplerince gözaltına alındı. Çantasında yapılan ara

Çerkezköy 18.06.2017 18:38:00 0
Bu da sosyetik hırsız!

MAĞAZA ÇALIŞANLARININ DİKKATİNİ ÇEKTİ

 

Dün, saat 15.30 sularında meydana gelen hırsızlık olayında bir kişi polis ekiplerince gözaltına alındı. Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir mağazada hırsızlık olayı iddiaya göre şu şekilde gelişti; Mağaza yetkililerin ifadelerine göre iddiaya göre aynı mağazadan birkaç kez daha elbise çaldığı iddia edilen S.U. (37) isimli şahıs mağazaya girdiği esnada çalışanların dikkatini çekti.

 

ÇANTASINDAN ALARM SİTEMİ KESİLMİŞ İKİ ÜRÜN ÇIKTI

 

Durumun yetkililere haber verilmesinin ardından şahsı takibe alan mağaza yetkilileri, çok sayıda ürün ile kabine girdiği ve daha sonra eli boş bir şekilde soyunma kabininden çıktığı ifade edildi. S.U., mağazadan ayrılmak istediği esnada mağaza çalışanları tarafından durdurulurken, çantasında yapılan aramada alarm sistemi sökülmüş iki ürün bulundu. Durum emniyet güçlerine iletilirken, mağazaya gelen polis ekipleri şahsı gözaltına alarak Gazi Polis Merkezi’ne götürdüler.

 

BUGÜN ADLİYEYE SEVK EDİLECEK

 

Şahsın çantasından elbise ve eteğin yanı sıra alarm sistemlerini kesmekte kullandığı bir adet makas çıktı. S.U., alınan ifadesinin ardından Savcılık kararıyla gözaltına alınarak nezarete konuldu. Geceyi karakolda geçiren şahıs, bugün adliyeye sevk edilecek.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10