Vatandaşlarda alışveriş telaşı başladı

Ramazan Bayramına sayılı günler kala Çerkezköy'de vatandaşlar, bayram alışverişlerine başladı. Ramazan ayı süresince satışları durma noktasında olan bazı işletmelerde, hareketlilik yaş

Çerkezköy 20.06.2017 19:23:00 0
Vatandaşlarda alışveriş telaşı başladı

MAĞAZALAR GECE GEÇ SAATLERE KADAR AÇIK

 

Özellikle giyim üzerine satışı yapan mağazalar sabahın erken saatlerinden başlayıp, gece geç saatlere kadar işyerlerini açık tutuyor. Bayram alışverişlerinin başlamasıyla birlikte, esnafların ve mağaza yöneticilerinin yüzü gülüyor. Esnaflar Arefe gecesi de dahil olmak üzere işyerlerinin gece geç saatlere kadar açık olacağını da belirttiler.

 

BÜTÇEYE GÖRE ALIŞVERİŞ VATANDAŞIN GÖZDESİ

 

Vatandaşlar Bayram alışverişlerinde önceliği çocukları ve torunlarına verirken, kendilerini de alışverişten alıkoyamıyor. 11 ayın sultanı ramazan ayının bitimine sayılı günler kala, vatandaşları bayram alışverişi heyecanı sarıyor. Hal böyle iken, giyim sektörü üzerine satış yapan firmalar indirim üzerine indirim yapıyor. Pazarda tişört, penye, triko fiyatları 5 liraya kadar düştü. Mağazalar da Pazar müşterisini kaçırmamak için fiyatlarında bayram indirimi yapıyor. Vatandaşlar ise maddi imkanlarına göre, ister pazardan, isterse mağazadan alışveriş yapıyor.

 

GİYİM SEKTÖRÜ DIŞINDAKİ SEKTÖRLER SON İKİ GÜNÜ BEKLİYOR

 

Kılık- kıyafet sektörü dışında satış yapan işyerleri de Bayrama son iki gün kala işlerinin açılacağı düşüncesinde. Vatandaşın büyük bir çoğunluğunun elde kalan parasını kıyafete ayıracağını düşünen esnaflar, hareketlilik için bayramın son iki günün beklediklerini belirttiler. Vatandaşların maaş ikramiyesi alacağını ve alışverişlerini b u ikramiye ile düşüneceğini dile getirdiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10