4 bin 100 aileye gıda yardımı yapıldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarlarının yanı sıra Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi 4 bin 100 aileye erzak yardımında bulunuldu.

Çerkezköy 20.06.2017 19:26:00 0
4 bin 100 aileye gıda yardımı yapıldı

İHTİYAÇ SAHİPLERİ MUHTARLIKLAR ARACILIĞIYLA BELİRLENDİ

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından dar gelirli ve yoksul 4 bin 100 aileye Ramazan ayı içerisinde gıda yardımı yapıldı. Yardımların Ramazan ayı içerisinde yapıldığını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, yardım yapılan ailelerin mahalle muhtarları ile birlikte tespit edildiğini ifade etti.

 

DAĞITIMLAR YAPILDI

 

Mahalle muhtarlarından halk arasında ‘Fakirlik Belgesi’ olarak bilinen belgeyi alan vatandaşların müracaatlarını değerlendirilerek önceliğin bu ailelere verildiğini ifade eden Başkan Akay, “Yardımların gerçekten hakkaniyetli bir şekilde dağıtılması ve hak edene ulaşması için titiz bir çalışma gerçekleştirdik. Erzak paketleri muhtarlıklar aracılığıyla dağıtımı yapıldı” diye konuştu.

 

İNŞALLAH KATKIDA BULUNMUŞUZDUR

 

Çerkezköy Belediyesi’nin dağıttığı erzak paketlerinin içerisinde ayçiçeği yağı, prinç, un, çay, toz şeker, salça, makarna, arpa şehriye, irmik, tuz, reçel, zeytin, bulgur, kırmızı mercimek, helva ve nohut bulunduğunu sözlerine ekleyen Vahap Akay, “İnşallah dağıtacağımız yardımlar ile dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerin Ramazan sofralarına bir nebze olsa katkıda bulunmuşuzdur” dedi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10