Kapaklı'da Ramazan eğlenceleri sürüyor

Kapaklı Belediyesi her yıl geleneksel olarak düzenlendiği Ramazan eğlencelerine, Yanıkağıl mahallesinden sonra şehir merkezinde yer alan Recep Güven Parkında da devam etti. Katılımın yoğun olduğu Ramazan eÄ

Kapaklı 21.06.2017 20:15:00 0
Kapaklı

UNUTULMAZ BİR GÖSTERİ SUNDU 

 

Açılan iftarın ardından Kapaklı Halkı’na Ramazan gecelerinin yaşatılması amacıyla ‘Ramazan Eğlencesi’ gerçekleştirilirken, etkinlikte Hacivat - Karagöz, Orta oyunu, Aşuk ile Maşuk gösterileri, Palyaço oyunları, Tek tekerlekli bisiklet, Animasyon Gösterileri, yarışmalar ve sihirbaz gösterileri çocuklara unutulmaz bir gösteri sundu.

 

“KAPAKLIYA EN İYİ HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Gösterinin ardından sahneye çıkarak konuşma gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; “Ramazan ayının son günlerine yaklaştığımız bu gecede öncelikle Ramazan eğlencelerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Eğlencelerimize Bahçeağıl, Karlı, Yanıkağıl ve Uzunhacı mahallelerimizden sonra şehir merkezimizde Recep Güven Parkı’mızda sizlerle buluşturduk. Ramazanın bereketini ve nimetlerini sizlerle paylaşmaktan mutluyuz. Kapaklımızda hep birlikte kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Artık yeni bir ilçeyiz ve imkanlarımız kısıtlı oldu. Kısacası maddi açıdan eski gücümüz yok. Ama yine de bu koşullar altında Kapaklımıza hizmet etmeye ve her şeyin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz. Rabbim bize daha nice hizmetler yapmayı nasip etsin. Tekrar katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor iyi eğlenceler diliyorum” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10