Ağaçlar yeni yerlerine dikildi

Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen tek yön uygulaması kapsamında Atatürk Caddesi'nden sökülen 7 ağaç Fevzipaşa ve Bağlık Mahallelerinde bulunan yeşil alanlara dikildi.

Çerkezköy 22.06.2017 18:07:00 0
Ağaçlar yeni yerlerine dikildi

AĞAÇLAR YEŞİL ALANA DİKİLDİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 19 Haziran Pazartesi günü itibari ile Atatürk ve Öztrak Caddelerinde tek yön uygulamasına geçildiğini ifade ederek, “Nüfus artışı ile birlikte ortaya çıkan trafik sorunun çözümü için başlattığımız tek yön uygulaması kapsamında, Atatürk Caddesi orta refüjünden söktüğümüz ağaçları, kentimizdeki yeşil alanlara dikiyoruz. Bugüne kadar sökülen 7 ağaçtan 3’ü Bağlık Mahallemizde tamamlanmak üzere olan Taziye Evi ve Mahalle Evi’nin bulunduğu alana, kalan 4’ü de Fevzipaşa Mahallemizde Namık Kemal Bulvarı ile Şafak Sokak’ın kesiştiği noktada bulunan yeşil alana dikildi” açıklamasında bulundu.

 

YEŞİL ALAN KAZANDIRMIŞ OLDUK

 

Başkan Akay, Fevzipaşa Mahallesi Şafak Sokak’ta bulunan yeşil alanın yıllardır otobüs ve kamyonlar tarafından otopark gibi kullanıldığını sözlerine ekleyerek, “Bölge sakinleri bu durumdan şikayetçiydi. Atatürk Caddemizden sökülen ağaçları buraya diktikten sonra, bölgeye güzel bir yeşil alan kazandırmış olduk” dedi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10