Rahatlığın bu kadarı!

19 Haziran tarihi itibariyle Atatürk, Öztrak ve Uğur Mumcu Caddelerinde tek yön uygulamasına geçilirken, bazı duyarsız sürücülerin kaldırılan orta refüj kısmına park ettikleri araçları trafiği olum

Çerkezköy 22.06.2017 18:13:00 0
Rahatlığın bu kadarı!

TEPKİLERE NEDEN OLUYOR

 

Tek yön uygulamasının hayata geçmesiyle birlikte kimi duyarsız araç sürücüleri yayalar kadar araç sürücülerini de çileden çıkarmaya devam ediyor. Atatürk Caddesi, Atatürk İlkokulunun önünde bulunan orta refüjün kaldırılarak araçların diğer şeride geçişinin kolaylaştırılması sağlansa da bazı kendini bilmez araç sürücüleri bu alana araçlarını park ederek, cadde üzerinden ayrılmaları tepkilere neden oluyor.

 

CEZAİ İŞLEM UYGULANMASINI İSTİYORLAR

 

Bilinçsiz araç sürücüleri tarafından kaldırılan orta refüje park edilen araçlar, trafik akışını da olumsuz etkiliyor. Yetkilileri göreve davet eden vatandaşlar bu tarz bilinçsiz araç sürücülerine yönelik gerekli cezai işlemlerin uygulanması gerektiğini ifade ettiler. Diğer yandan tek yön uygulamasına alışmakta güçlük çeken bazı vatandaşlar karşıdan karşıya geçerken ters yönü kontrol etmeleri sebebiyle yaralamalı trafik kazaları meydana geliyor.

 

KAZALARDA ARTIŞ MEYDANA GELDİ

 

Yeni uygulamanın başlamasıyla birlikte tek yöne dönen caddelerde yaralamalı trafik kazalarının yanı sıra maddi hasarlı trafik kazalarında da artış meydana geldi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10