Mandalı sevindirmeye devam ediyor

Kapaklı Belediyesi, ilçe merkezinde akülü tekerlekli sandalye yardımları ile engellileri mutlu etmeye devam ediyor. Kapaklı'da ikamet eden Oğuz Kör'e yeni sandalyesi Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Manda

Kapaklı 23.06.2017 18:45:00 0
Mandalı sevindirmeye devam ediyor

“HEPİMİZ BİRER ENGELLİ ADAYIYIZ”

 

Sosyal belediyeciliği, hizmetin her alanında uyguladıklarını kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Kapaklı'da ikamet edip de Kapaklı Belediyesi’ne tekerlekli sandalye için başvuran, belgelerini tamamlayan tüm vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Hepimiz bir engelli adayıyız. Bu bakımdan yollarımızdaki, kaldırımlarımızdaki ve kafamızdaki tüm engelleri kaldırarak engelsiz bir hayat diliyoruz’’ dedi.

 

“HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ”

 

Mandalı “Kapaklı Belediyesi olarak her zaman engellilerimizin yanında olacağız. İnsanlarımıza insani bir anlayışla hizmet etmek, onların dertlerine ortak olup, yaşadıkları sorunları çözüme kavuşturmak bizim en temel görevimizdir. Kapaklı Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Duygulanıyor, ama bir o kadarda mutluyuz. Onların yüzünde oluşan gülücük her şeyin üstünde” açıklamasında bulundu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10