AK Parti bayramda bir arada

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı Ramazan Bayramı'nın ilk günü teşkilat binasında bayramlaşma programı düzenlendi. İlçe Başkanı Öge, AK Partiye gönül verenler ile bayramlaşır

Çerkezköy 25.06.2017 14:18:00 0
AK Parti bayramda bir arada

Ramazan Bayramı'nın ilk günü AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı binasında, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan'ın da katılımıyla düzenlenen programda, AK Partililer bir araya geldi. İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen programda bayramlaşmaya gelen partilileri kapıda karşılan Başkan Öge, tek tek partililerle bayramlaştı.

 

ŞEHİT AİELELERİNİ UNUTMADI

 

Düzenlenen bayramlaşma programında konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, özellikle başta şehit aileleri olmak üzere tüm Müslüman aleminin bayramını kutlarken, “Hepimizin bayramı mübarek olsun. İnşallah nice bayramlara kavuşmak dileğiyle. Bayramlaşma geleneğimiz devam ediyor. Teşkilatlar, sizler olduğu zaman bir anlam kazanıyor. Allah razı olsun bugün bizi yalnız bırakmadınız. Nice nice bayramlara kavuşma ümidiyle bu bayramımızı da ihya ediyoruz. Ülkemiz için, kutsal topraklarımız için kanını canını veren şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Şehit ailelerimizin de bayramları mübarek olsun. Özellikle 15 Temmuz şehitlerimiz o gece kahramanlık yapmasalardı bugün bu bayramımızı kutluyor olamazdık. 15 Temmuz kahramanlık destanını unutmayalım ve şehitlerimizin ardından birer Fatiha okuyalım. 15 Temmuz şehitlerinin bizimle bağı var, biz Çanakkale şehitlerimizi, Kurtuluş Savaşı şehitlerimizi sadece anıyoruz. Göremedik onları fakat 15temmuzda tankların altına yatanlar bizim ağabeylerimizdi, ablalarımızdı. İnşallah 15 Temmuz’da Çerkezköy’de bir programımız olacak oraya da hepinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.

 

KÜS OLANLAR İÇİN BARIŞ ÇAĞRISINDA BULUNDU

 

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan herkesin Ramazan Bayramını tebrik ettiğini ifade ederek,  " Ülkemiz için canını veren şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bayramı bir vesile bularak dargın olduğumuz akrabalarımız, arkadaşlarımız kim varsa hepsi ile barışalım. Tekrardan bugün burada bizimle olan tüm partililerimizin bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10