Başkan Albayrak memnun değil

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı, Ramazan Bayramı'nın birinci günü ilçe örgütü binasında bayramlaşma programı düzenledi. Programa, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ba?

Çerkezköy 25.06.2017 15:52:00 0
Başkan Albayrak memnun değil

CAMCI PARTİLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı'nın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten ve partililer katıldı. Kısa bir konuşma gerçekleştiren Engin Camcı, öncelikle tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlarken, katılım gösteren partililere teşekkür etti.

 

MALTEPE CEZAEVİ GÜZERGAHINDA BİZ DE KATILACAĞIZ

 

Programa katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak ve CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten birlik ve beraberlik temennileriyle başladığı söze, "Ülke olarak sıkıntılı günler geçiriyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu, adalet adına yürüyor. AK Parti, iktidarı boyunca çok büyük tahribatlar oluşturdu. Adaletin olmadığı yerde geleceğe güvenle bakamayız. CHP üzerine düşen görevi yapmak üzere bugün yollarda. Genel Başkanımızın yaktığı ateşle bizlerde genel başkanımızla birlikte yürüyoruz. İl Örgütü olarak yürüyüş Maltepe Cezaevi' güzergahında olunduğunda bizlerde katılacağız" dedi.

 

ÜLKE ÇATIŞMALARIN İÇERİSİNE SOKULMAK İSTENİYOR

 

Orta Doğu'da yaşanan savaş ve yıkımların altında emperyal güçlerin bulunduğunu, etnik ve mezhepsel çatışmaların yaşandığına dikkat çeken Ökten, "AK Parti'de cemaatlerle başlayan gruplaşmalar ile ülke, aynı şekilde mezhep ve etnik körüklemelerle, çatışmaların içersine sokulmak istenmektedir. Herkes için ''Adalet'' diyerek genel başkanımızın yanında mücadelemizi sürdüreceğiz. Ülkemizi geleceğe güvenle bakan yarınlara taşıyacağız" ifadelerini kullandı. Yakın zamanda Cumhuriyet Halk Partisi'nde düzenlenecek kongreye dikkat çeken Ökten, kazanan ya da kaybedenin birbirine destek olması gerektiğini vurguladı.

 

GENÇ NESİLDEN MEMNUN DEĞİL

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak ise, Ramazan ayında düzenlenen iftar yemeklerinin gayet başarılı geçtiğini ifade ederek Belediye Başkanı Vahap Akay'a teşekkür etti. İftar yemeklerinin AK Partililerin düzenlediği iftarlardan farklı olduğunu ifade eden Albayrak, "AK Partililerden farkımızı var. Siyasi beklenti içinde biz bu iftar programlarını düzenlemiyoruz" dedi. 15 yıldır iktidarda bulunan AK Parti hükümeti ile birlikte yeni bir genç nesil oluştuğunu dile getiren Albayrak, oluşan genç nesilden memnun olmadığını ifade etti.

 

BU EYLEM TÜRKİYE'NİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK

 

Açılım paketi ile sınır ötesinden gelerek teslim olan teröristlerin, Habur sınır kapısından giriş yaptıktan sonra sınırda kurulan mahkemelerce yargılandığını hatırlatan Albayrak, "Habur rezaletini yaşadığımızda çadır mahkemelerinin de bir adalet içinde yapıldığı söyleniyordu. Bugün genel başkanımızın başlatmış olduğu eylemin bittiği zaman Türkiye'nin kaderini değiştirecek olan ve Atatürk Türkiye'sinin tam manayla önünü açacak bir eylem olduğunu biliyor ve sonuna kadar destekçisi olmaya devam edeceğimizi ilan ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

TEK LİDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'TÜR

 

Orta Doğu'da İslam ülkelerinde yaşanan savaş ve yıkımlara değinen Albayrak, "Hoşgörü dini olan İslam dininde kafa kesecek kadar canileşen insanlar da Müslüman’ım diyor. İslam dini böyle siyasetçilerin elinde bu hale geliyor. Atatürk'ün koyduğu ilkelerden biri olan laikliğin ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Bu ülkenin tek lideri Mustafa Kemal Atatürk'tür ve Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" dedi.

 

ALBAYRAK'TAN İDDİALI TAHMİN

 

Seçimlere 640 gün kaldığını ifade eden Başkan Albayrak, yatırım planında bulunan bütün çalışmaları bitireceklerini dile getirerek, önemli ölçüde mesafe kat ettiklerini dile getirdi. Cumhuriyet Halk Partisi'nin kongrelerde büyük yaralar aldığını ifade eden Albayrak, bir önceki seçimde 12 de 0 yaptıklarını ve bunu yineleyecek güçte olduklarını söyleyerek; ‘’Tekirdağ'ın 2018 yılında nüfusu bir milyonu aşan iller arasına gireceği için, 7 olan milletvekili sayısının 8 olacağını belirterek, "Milletvekili sayısı 8'e çıkacak olan Tekirdağ'da CHP'den Ankara'ya 6 vekil gönderebiliriz" dedi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10