Tedbir için birilerinin ölmesi mi gerek?

Önceki gece Tepe mevkiinde, daha önce birçok kez karşılaşıldığı üzere, Kartaltepe kavşağında bir kez daha trafik kazası yaşandı. Kavşağa hızlı giren araç, piknik alanından kavşağa

Çerkezköy 27.06.2017 12:49:00 0
Tedbir için birilerinin ölmesi mi gerek?

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

 

15 Temmuz Şehitleri Camii önünde bulunan Kartaltepe Kavşağı daha önce birçok kez olduğu gibi önceki gece yine trafik kazası meydana geldi. Çerkezköy İstanbul yolunda meydana gelen kazada Murat Aslan'ın kontrolündeki 34 KN 7498 plakalı araç ile piknik alanından çıktıktan sonra kavşağa yönelen Harun Aras yönetimindeki 59 JB 427 plakalı araç kafa kafaya çarpıştı.

 

AYNI NOKTADA BU KAÇINCI KAZA

 

Kavşağa girilirken nizami hız sınırının 30 olmasına rağmen, bu kuralı aşan sürücülerin aynı noktada birçok kez kaza yaptığı bilinirken, önceki gece meydana gelen kazada hamile olan Narin Aslan, Fulya Borazan ve 5 aylık bebek Lina Masal Borozan yaralandı.

 

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

 

Meydana gelen kazanın ardından sağlık ekipleri ve emniyet güçleri kaza mahalline giderken, ilk müdahalenin ardından yaralılar Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede tedavileri süren yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bilinirken, kullanılamaz hale gelen iki araç da çekici yardımıyla otoparka kaldırıldı.

 

VATANDAŞLAR POLİSE DERT YAKINDI

 

Kaza sonrası olay mahallinde bulunan vatandaşlar ise polis memurlarına dert yakındı. Aynı noktada sürekli olarak trafik kazası meydana geldiğini ifade eden mahalleliler, polis memurlarından kavşağa ışıklandırma ya da uyarı levhası konulması gerektiğini dile getirdiler.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10