Narçın'dan bayrağı Erem devraldı

1911 Çerkezköyspor'da yapılan kongrenin ardından Kulüp Başkanlığı'na tek liste ile giren Belediye Meclis üyesi Uğur Erem seçildi.

27.06.2017 17:09:00 0
Narçın

DİVAN BAŞKANLIĞI’NA YILANCI GETİRİLDİ

 

1911 Çerkezköyspor’da ilk kongrede çoğunluk sağlanamazken, ikinci kongre çoğunluk aranmaksızın toplandı. 1911 Çerkezköyspor tesislerinde 23 Haziran tarihinde gerçekleştirilen kongrede açılış ve yoklamanın ardından Divan heyeti oluşturuldu. Divan Başkanlığı’na Nedim Yılancı seçilirken, divan üyeliklerine ise Uğur Can Avcılar ile Faik Onur Kaya getirildi.

 

NARÇIN YÖNETİM VE DENETİM KURULU FAALİYET RAPORUNU OKUDU

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından mevcut Başkan Murat Narçın Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyet raporunu okudu. Okunan raporların oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından tahmini bütçenin okunmasına geçildi. Tahmini bütçeyi Kongreye tek liste olarak giren Uğur Erem okudu. Erem yaptığı konuşmada, “Aidat geliri bin 284 TL, reklam 100 bin TL, bağış 800 bin TL, sponsor 200 bin TL ve diğer 100 bin TL. Sporcu gideri 800 bin TL, teknik kadro 100 bin TL, sağlık 10 bin TL, tesis giderleri 25 bin TL, TFF ve ASKF giderleri 50 bin TL, BAL katılma bedeli 25 bin TL, Muhtelif giderler 191 bin 284 TL olmak üzere gelir ve giderler toplamı 1 milyon 201 bin 284 kuruş” diye konuştu.

 

GEÇMİŞ YÖNETİME TEŞEKKÜR ETTİ

 

Uğur Erem tahmini bütçeyi okuduktan sonra eski yönetime yapmış oldukları görevlerden dolayı teşekkür ederek, “Başkanımızın ve diğer arkadaşlarımızın önerisi ve teveccühü ile Çerkezköy’de, kulübü derli toplu bir yapılanmaya ve herkesi kucaklayabilen yeni bir yönetim oluşturmayı hedefledik. Sivil toplum örgütlerini yönetmek, siyasi partilerde STK’larda ve derneklerde zor iştir. Taşın altına elini sokanın adeta eli taşın altında uzunca bir süre kalıyor. Malzemecisinden başkanına kadar geçmişte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

BİRAN ÖNCE TEMASA GEÇMEK ZORUNDAYIZ

 

Bu hafta içerisinde yeni yönetimle toplantı yaparak görev dağılımına gideceklerini ifade eden Erem, “Çok hızlı hareket etmek zorundayız. Çünkü ayın 14’ünde, en geç bal ligine katılmak için başvurumuzu yapmak zorundayız. Kaldığı kadarıyla, piyasadaki futbolcu sporcu arkadaşlarla temasa geçmek zorundayız. Önemli şekilde bütçesini geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sene de belediyeyi arkamıza alarak başkanımızın büyük desteğiyle fakat aynı zamanda yönetim kurulu ve dışarıda ki üyelerimizin, üye olmayan herkesin desteğini alarak Çerkezköylülük bilinci içinde bir potada eritmeyi düşünüyoruz” açıklamasında bulundu.

 

ÇOK BAŞARILI OLACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM

 

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Uğur Erem konuşmasının sonunda ise, “Zor bir sürece giriyoruz ama geniş yelpazeli bir ekip var. Hem önceki yönetimde ki arkadaşların tecrübelerine hem de yeni genç dinamik arkadaşlarımızın enerjilerini katarak çok başarılı olacağımızı düşünüyorum” ifadelerine yer verdi. Yapılan konuşmaların ardından Uğur Erem’in listesi okunurken, yeni yönetim oy birliğiyle kabul edildi.

 

YENİ YÖNETİM

 

Murat Narçın'ın yeniden aday olmadığı kongrede Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Uğur Erem kulüp Başkanlığı'na seçilen isim oldu. Tek liste ile seçime giren Uğur Erem'in yönetiminde şu isimler yer aldı; Yönetim Asil; Hasan Pektaş, Muzaffer Savaş, Sebahattin Çolakoğlu, Yakup Cin, Uğur Can Avcılar, İbrahim Çapalı, Ramazan Güneşlioğlu, Yıldırım Avcı, Sunay Çavuşoğlu, Yaşar Akyüzlü, Kemal Gümüş, Rıdvan Küçük, Kuntay Şahin Özkan ve Gökhan Biberoğlu. Yedek Yönetim; Necmettin Çınar, Hasan Aslan, Furkan Tezcan, Ahmet Yıldız, Selahattin Turlin, Hasan Avan, Güntay Çakır, Özcan Ballı, Ensar Sivrioğlu, Abdulkadr Doğruer, Aykut Döngel, Mustafa Dülger, Neset Küçük, Harun Uyman ve Furkan Vardar. 

 

NARÇIN DENETİM ÜYESİ OLDU

 

Denetim üyesi; Bülent Sezgin, Murat Narçın ve Neset Küçük ile Federasyon Delegeleri Uğur Erem, Muzaffer Narçın ve Murat Narçın olarak belirlendi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10