TIR Kuyrukları trafiği aksatıyor

Çerkezköy Gümrük Müdürlüğü ve Otobüs Terminali yanındaki TIR parkının yerine, Çerkezköy Belediyesi'nin Kültür Merkezi yapılması planlanmasının ardından, TIR parkı'nın

Çerkezköy 30.06.2017 20:12:00 0
TIR Kuyrukları trafiği aksatıyor

Yerli ve yabancı uyruklu TIR’lar Çorlu yolunda, sağlı sollu olarak Kızılpınar Mahallesi’ne kadar uzanan kuyruklar oluşturarak zaman zaman trafiğin akışını engelliyor.

 

ÇİFT SIRA KUYRUKLARDA TRAFİK AKMIYOR

 

Zaman zaman çift sıra kuyruk oluşturan TIR’lar yolun gidiş geliş yönünde, trafiği büyük ölçüde etkilemesi ile şehirler arası ve şehir içi yolcu taşımacılığı yapan araç sürücüleri başta olmak üzere, özel otomobil sürücülerinin şikayetlerine neden oluyor. Vatandaşlar Gümrük Müdürlüğü ve Otobüs Terminali önünde oluşan TIR yoğunluğunun, bir an önce çözümlenmesini istediklerini belirttiler. Belediye yetkilileri ise TIR parkı işler haldeyken bile araçlarının yoğun olması nedeniyle, parkın TIRlara uygun bir yer olmadığını söylediler. Yetkililer ayrıca, TIR’ların şimdiki gibi caddede park ettiğini ve sıkıntının uzun süredir sürdüğünü belirttiler. Yetlkililer, bu bölgede zaman zaman trafiği engelleyen TIR’ların Veliköy Mahallesi’nde hazırlığı süren yeni TIR parkına kaydırılacağını ve bu sıkıntının son bulacağını ifade ettiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10