Çerkezköy Devlet Hastanesine yeni Başhekim

Çerkezköy Devlet Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji uzmanlarından Op. Dr. Ömer Kays Ünal Çerkezköy Devlet Hastanesi'nin yeni Başhekimi oldu.

Çerkezköy 30.06.2017 20:27:00 0
Çerkezköy Devlet Hastanesine yeni Başhekim

1 YILDIR HASTANEDE GÖREV YAPIYORDU

 

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2013 yılında mezun olan Op. Dr. Ömer Kays Ünal, 2016 yılında Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne tayin oldu. Hastanede bir yıldır Ortopedi ve Travmatoloji bölümde başarılı bir şekilde görev yapan Ömer Kays Ünal, Salı günü itibariyle Hastane Başhekimlik görevine asaleten atandı. Öte yandan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 11 yıl boyunca Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde Başhekimliği yapan Uzm. Dr. Necati Karaoğlu görevden alınmış, yerine ise bir yıldır hastane Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Gülay Sarıçam vekalet ediyordu.

 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

 

Çerkezköy ve bölge halkına yakışır şekilde en iyi sağlık hizmetini verebilmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini kaydeden Op. Dr. Ömer Kays Ünal; “Bölgemizde ve ilçemizde yaşayan insanlarımızın sağlığı bizler için her şeyden önemlidir. Hasta memnuniyetini en üst seviyede tutmak için ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10