Sokaklar tek tek asfaltlanacak

Kızılpınar Mahallesi'nde alt ve üst yapısı tamamlanan sokaklarda, Çerkezköy Belediyesi tarafından asfaltlama işlemleri Salı günü itibariyle başlıyor.

Çerkezköy 30.06.2017 20:27:00 0
Sokaklar tek tek asfaltlanacak

SOKAKLAR ASFALTLANACAK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kızılpınar Mahallesi’nde başlatılan alt ve üst yapı çalışmalarında sona gelindi. Kanalizasyon ve kaldırım çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfalt çalışmalarına başlanacağı öğrenildi.

 

VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

İstiklal Caddesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirten Akay, “Çalışmaların bundan sonraki kısmında ise Büyükşehir Belediyesi tarafından yol betonlanacak ve üstü de sıcak asfalt ile kaplanacak. Ardından da caddemizde ışıklandırma çalışmalarını da gerçekleştirip, buradaki çalışmalarımızı tamamlayacağız. Altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda üstyapı çalışmalarına başladık. Vatandaşlarımıza gösterdikleri sabır ve anlayıştan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

 

Belediye Başkanı Vahap Akay, çalışmaların tamamlandığı sokaklarda Salı günü itibariyle Çerkezköy Belediyesi olarak sıcak asfalt çalışmalarına başlanacağını ifade etti. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10