Halk plajı açıldı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan ve Süleymanpaşa Belediyesi'nin şirketi Mutlukent A.Ş. tarafından işletilecek Gündal Mevkisinde bulunan Kumbağ

Süleymanpaşa 2.07.2017 19:08:00 0
Halk plajı açıldı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın eşi Belgin Eşkinat ile birlikte katıldığı açılışa, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl ve Süleymanpaşa İlçe Kadın Kolları, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

 

TAMAMEN HALK KULLANIMINA AİT

 

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 4 yeni halk plajını daha açacaklarının altını çizerken; “Bu bizim açtığımız ilk halk plajımız. Daha açacağımız 4 plaj var. Bu seri devam edecek. Bu kumsalların halkın olduğunun ve tamamen halkın kullanımına ait olduğunu dönem sonuna kadar herkese göstereceğiz.” dedi.

 

‘’CÜZİ FİYATLAR UYGULANACAK’’

 

“Çok cüzi fiyatlar uygulanacak” diyerek Mutlukent A.Ş. tarafından işletilecek Kumbağ Halk Plajı ile ilgil sözlerine devam eden Eşkinat; “Deniz kenarında oturan halkımızın rahatlıkla denizden yararlanması için bu projeyi hazırladık. Bu arada arıtmanın da Tekirdağ’da tamamlanmasıyla beraber aynı bizim çocukluğumuzda olduğu gibi bizim çocuklarımız da, bizim torunlarımız da rahat rahat denizden faydalanacaklar. Güneşten faydalanacaklar. Özellikle yaz tatilleri sonrası yavrularımız daha serpilmiş olarak okullarına devam edecekler.” diye konuştu.

 

“TEKİRDAĞ’I ESKİ PLAJ ALIŞKANLIĞINA KAVUŞTURMUŞ OLACAĞIZ”

 

Eşkinat Tekirdağlıların eski plaj alışkanlığını yeniden kazanacağını ifade etti projede çocukluğundaki günlerini yaşadığını belirtirken; “Daha 4 tane plajı ilave ederek dönemimizin sonunda Tekirdağ’ı eski plaj alışkanlığına kavuşturmuş olacağız. Ben de bir Tekirdağlı ve çocukluğunu burada geçirmiş biri olarak çocukluğumuzu yaşıyorum bugün.” şeklinde konuştu.

 

“HEP BERABER BURAYI TEMİZ TUTACAĞIZ”

 

Vatandaşlardan projelere sahip çıkmasını isteyen Eşkinat; “Bu şehrin kıymetini bundan sonra daha fazla bileceğiz. Önemli olan yapmak değil korumak. Vatandaşlarımızın, hemşerilerimizin kendilerine ait olan bu plajları gözleri gibi sakınacağına eminim. Hep beraber burayı temiz tutacağız. İyi işleteceğiz ve birlikte kumunun da, güneşinin de, denizinin de tadını çıkaracağız.” İfadelerini kullandı.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10