Makedonyalılar yaz pikniğinde buluştu

Ergene Makedonyalılar Derneği'nin Pazar günü Ergene'ye bağlı Ulaş mahallesindeki Kirazlıdere Piknik Alanında düzenlediği geleneksel yaz pikniğine katılım yoğun oldu. Ergene Kaymakamı Fatih Alt?

Ergene 2.07.2017 19:09:00 0
Makedonyalılar yaz pikniğinde buluştu

Dernek Başkanı ve dernek yönetim kurulu üyeleri pikniğe gelen davetliler ile yakından ilgilendiler. Çeşitli etkinliklerin yer aldığı piknik şöleninde pikniğe katılanlar bol bol oyunlar oynayarak güzel bir gün geçirmenin keyfi içinde evlerine döndüler. Oyunlara Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de iştirak ederek pikniğe katılanlarla birlikte halaylar çekti.

 

BAŞKAN YÜKSEL PİKNİKTE SIKMADIK EL BIRAKMADI

 

Piknik alanında Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, pikniğe katılan herkesi selamlayarak, tek tek ellerini sıktı. Pikniğe gelen tüm Ergeneli vatandaşlarla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı konuşmada bu tür organizasyonların birlik, beraberliği ve dostlukları daha da pekiştirdiğini ve ayni zamanda insanları birbirine yakınlaştırdığını belirtti. Başkan Yüksel konuşmasını tamamladıktan sonra kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen, ilçe halkı ile birlikte kameralara poz verdi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10