Erem: Teknik Direktör bu hafta belli olacak

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor da Başkan Uğur Erem yeni sezon öncesi Teknik Direktör arayışlarının sürdüğünü, görüşme yaptıkları Teknik Direktörler arasınd

3.07.2017 20:05:00 0
Erem: Teknik Direktör bu hafta belli olacak

“RENKLİ BİR YÖNETİM OLUŞTURDUK”

 

Geçtiğimiz haftalarda yapılan yeni kongreyle birlikte Başkanlığa seçilen 1911 Çerkezköyspor Başkanı Uğur Erem yeni sezon öncesi transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Erem “ Teknik heyet ve takım kadrosunun oluşumu noktasında yönetim kurulu üyelerimizle birlikte fikir alışverişinde bulunuyoruz. Yeni sezonda takımı çalıştıracak dört teknik direktör ile görüşmelerimiz sürüyor. Dört isminde gerek Bölgesel Amatör Lig gerekse TFF 3.Lig tecrübesi bulunuyor. Kısa bir süreçte her yönüyle renkli bir yönetim oluşturduk” diye konuştu.

 

“SANAYİCİLERDEN DESTEK OLACAK”

 

İşlerin yoğunluğu nedeniyle sanayicilerin yönetimde yer almak istemediğini kaydeden Erem, sanayicilerden yeni sezon öncesi önemli destekler alacaklarının müjdesini verdi. Erem “ Müteşebbis heyetinde Çerkezköy Belediyesinin temsilcileri arasında yer aldığım Veliköy Organize Sanayi Bölgesinin takımımızın destekçisi olacak. Bu sezon kuracağımız iddialı bir kadro ile 3. Lige yükselmek için elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız. 1911 Çerkezköyspor’u hak ettiği yere taşıyacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10