Anaokulu protokolü törenle imzalandı

Malkara Belediyesi tarafından Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis edilen, Maliye Hazinesi'ne ait arsa üzerine özel bir şirket tarafından yaptırılacak 5 derslikli prefabrik anaokulunun, protokolü törenle im

Malkara 6.07.2017 19:15:00 0
Anaokulu protokolü törenle imzalandı

VALİLİK MAKAMINDA İMZALANDI

 

Malkara’da mülkiyeti Maliye Hazinesi’ne ait taşınmaz üzerine hayırsever As İleri Gıda Müh. İnş. San. ve Tic.Ltd. Şti. tarafından yaptırılacak 5 derslikli prefabrik anaokulu işine ait protokol, Vali Mehmet Ceylan, Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak, hayırsever firma adına Serkan Yazıcı tarafından Valilik Makamında imzalandı.

 

‘’MALKARAMIZA HAYIRLI OLSUN’’

 

5 Derslikli Prefabrik Anaokulu yapılacak olan arsanın Milli Eğitim Bakanlığına devir teslim protokolünde Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Hayırsever As İleri Gıda Müh. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından İlçemizde yapılacak olan 5 Derslikli Prefabrik Anaokulu için Malkara Belediyesi olarak Camiatik Mahallesi, 592 Ada Parselde bulunan 1726.42m² yüzölçümlü arsayı Milli Eğitim Bakanlığımıza imzaladığımız protokolle teslim ettik. Protokol gereği Ayten Orhan Balkan Anaokulu'nun çevre düzenlemesi, su bağlantıları ve çevre duvarları Malkara Belediyesi tarafından yapılacaktır. Hayırsever şirketimize teşekkür ediyorum. Yapılacak olan bu okulla ülkemize hayırlı evlatlar yetişecek. Malkaramıza hayırlı olsun” dedi.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10