Teknik heyet tamam, sıra transferlerde!

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor geçtiğimiz hafta prensipte anlaşmaya vardığı Teknik Direktör Yahya Aydın ve yardımcı antrenörler Muzaffer Kurt ve Güngör Çakar ile sözleşme i

11.07.2017 15:37:00 0
Teknik heyet tamam, sıra transferlerde!

Uzun soluklu bir yola çıktıklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Uğur Erem bu sezon hedeflerinin üst lig olduğunu kaydetti. 1911 Çerkezköyspor’u başarıya ulaştırmak için elinden geleni yapacaklarını kaydeden Teknik Direktör Yahya Aydın “ Şu an tam da olmak istediğim yerdeyim” diye konuştu. Öte yandan teknik direktör sorununu çözen 1911 Çerkezköyspor’da gözler transfere çevrilirken, dış transferde anlaşılan futbolcular ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanacağı kaydedildi.

 

İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

 

Dün düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Uğur Erem, Başkan Yardımcısı Yaşar Akyüzlü, Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptan Sebahattin Çolakoğlu, Kulüp Müdürü Hasan Pektaş, Organizasyon Sorumlusu Gökhan Biber, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Uğur Can Avcılar, yönetim kurulu üyeleri Yakup Cin ve Ramazan Güneşlioğlu, Teknik Direktör Yahya Aydın ile yardımcı antrenörler Muzaffer Kurt  ve Güngör Çakar katıldı.

 

“UZUN SOLUKLU BİR YOLA ÇIKIYORUZ”

 

İmza töreni öncesi basın mensuplarına bilgiler veren 1911 Çerkezköyspor Başkanı Uğur Erem “İnanıyoruz ki takımımız bir üst lige çıkar kentimizi daha layık olduğu yerlere taşır. Bütün spor kamuoyunun bizlere yardımcı olmasını bekliyoruz. Uzun soluklu bir yola çıkıyoruz. Yönetmek ve idareci konumunda olmak kolay değil. Taşın altında eliniz kalabiliyor ama sonunda başarı elde ettiğiniz zaman bütün bitkinlik sona eriyor. Önceki yönetimde bulunan ve Başkan Murat Narçın’a, ve teknik ekibe katkılarından beri teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz yönetimin bir grubuyla bu yıl da devam ediyoruz. Çerkezköy'de sadece yönetimde adı olanların değil katkısı olacak herkese kapımız açık. Bazı alışkanlıkların terk edildiğini göreceğiz. Sahamızı spor kulübümüzü uygun bir hale getireceğiz" açıklamasında bulundu.

 

“BAŞARI GELECEK”

 

UEFA A diplomalı deneyimli teknik adam Yahya Aydın, "19 sene profesyonel liglerde oynadıktan sonra 2001'den sonra antrenörlük kariyerim başladı. Şu an tam da olmak istediğim yerdeyim. Hedefler doğrultusunda bu sene kulübün istediği projeleri gerçekleştireceğimi düşünüyorum. Bunun 4 ayağı bulunuyor. Yönetim, antrenör, basın ve taraftar. Bu birlikteliği yakalarsak, başaramayacağımız hiç bir şey olamaz. Yeni sezonda takımın yardımcı antrenörü Güngör Çakar, kaleci antrenörümüz ise Muzaffer Kurt olacak” dedi.

 

“BÖLGENİN GENÇLERİNE ÖNEM VERİYORUZ”

 

''Değiştirilmesi gereken bazı alışkanlıklarımızdan vazgeçmeliyiz'' sözüne açıklık getiren Kulüp Başkanı Uğur Erem” Amatör takım ruhundan sıyrılmamız lazım. Bölgenin gençlerine oldukça önem veriyoruz. Alt yapı sorumlularımızı açıklayacağız. Yeni kuracağımız ve bünyemize katacağımız alt yapılarla her yıl transfer ederek başarılı olma düşüncesinden sıyrılacağız. Alt yapıdan gelerek ve belediyemizin yaz okullarını da dahil ederek U-18'e kadar iyi bir scout ekibiyle tarayarak her yıl en az 3 ve ya 4 sporcumuzu takımımıza adapte etmek istiyoruz. Bir diğeri de tribün ve seyirci profilimizin biraz daha profesyonelleşmesini istiyoruz. Belki Adapazarı ve Kocaeli'den takımlar ile aynı grupta mücadele edeceğiz. O sebeple rövanş sistemine dayalı ligde tribün olarak kentimizi daha iyi tanıtmamız gerekiyor. Geçmiş yıllarda bazı olumsuz tribün davranışları vardı, bunların değişmesi gerektiğini düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

 

“7 FUTBOLCU KALACAK”

 

Yeni sezon öncesi iç ve dış transfer çalışmalarına başlayacaklarını kaydeden Teknik Direktör Yahya Aydın “ Geçen yıl kadroda bulunan oyuncuları çıplak gözle seyretmedim ama yönetimde bulunan arkadaşlardan 7 futbolcuyla alakalı bilgiler aldık. Maçları internet ortamından izledik. Mevkisel özellikleri öğrenip onun üzerinden değerlendirme yapınca takımda kalacak 7 muhtemel kişi görünüyor" diye konuştu.

 

“TRANSFERLER BAŞLAYACAK”

 

Olağanüstü kongre dolayısıyla teknik heyetin ve transferlerin geç kaldığını kaydeden Başkan Eren “ Bugünden itibaren geçen seneki takımdan hocamız bir sayı verdi ama bu sayı değişebilir. Bize katkı sağlayacak bütün oyuncuları takımda tutma yönünde karar aldık. Spor kamuoyunun bize önerdiği oyuncuları kamp öncesi değerlendireceğiz. Ayrıca hocamızın bize önerceğiz dış transferlerle bu işi noktalayacağız. Ben trenin kaçtığına inanmıyorum. Bizi bekleyen birçok sporcunun olduğunu da biliyoruz. Tahmini bütçe yaptık, bütçede ufak tefek revizelerle hareket edeceğiz. Ses getirecek bazı etkinliklerimizi yakında duyacaksınız" dedi. Konuşmaların ardından imza törenine geçilirken, 1911 Çerkezköyspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Yahya Aydın ve yardımcı antrenörler  Güngör Çakar ve Muzaffer Kurt takımın atkısını boyunlarına takarak sözleşme imzaladılar.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10