Tezcan Karabulut Kapaklıspor'da

Bu sezon Süper Amatör Ligde şampiyonluk hedefleyen Kapaklıspor ilk dış transferini Tezcan Karabulut ile yaptı. Öte yandan takımda Teknik Direktör Vasıf Aksaka'nın yardımcılığını ise Ercan Yı

11.07.2017 19:44:00 0
Tezcan Karabulut Kapaklıspor

GEÇEN YIL 1911 ÇERKEZKÖYSPOR’DA MÜCADELE ETTİ

 

İç transferde kayıp yaşamayan Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor yeni  sezon önce transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Kapaklıspor transfer sezonunun gözde ismi Tezcan Karabulut’u kadrosuna kattı. Futbola Almanya ekiplerinden SC. Hassel altyapısında başlayan ve daha sonra RW Essen, M.Gladbach, Goslarer, LSK Hansa formalarını giydikten sonra ülkemizde 2.Lig ekiplerinden Etimesgut Belediyespor’a transfer olan başarılı futbolcu burada üç lig ve üç Türkiye kupası olmak üzere 6 maçta görev aldı. Daha sonra 1911 Çerkezköyspor’a transfer olan ve burada başarılı iki sezon geçiren Tezcan Karabulut orta alanda mücadele ediyor.

 

“İKİ TARAFA DA HAYIRLI OLSUN”

 

İmza töreninde konuşma gerçekleştiren Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı “ Süper Amatör Ligin tecrübeli oyuncularından Tezcan Karabulut önümüzdeki sezon takımımızın formasını giyecek. Kendisine ve kulübümüze hayırlı olsun. İç transferi tamamladıktan sonra yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte dış transfere ağırlık verdik. Geçtiğimiz hafta anlaşmaya vardığımız Tezcan Karabulut ile bugün sözleşme imzaladık” dedi. Kapaklıspor’a transfer olduğu için mutlu olduğunu kaydeden başarılı oyuncu, Kapaklıspor’u Bölgesel Amatör Lige yükselmek için var güçleriyle mücadele edeceklerini kaydetti.

 

VASIF AKSAKA'NIN YARDIMCISI BELLİ OLDU.

 

Kapaklıspor'da teknik direktörlük koltuğunu devralan Vasıf Aksaka'nın yardımcılığına 19 yıl çeşitli takımlarda 2. Lig ve 3. Lig, profesyonel ligler olmak üzere faal futbol oynayan Ercan Yılmaz getirildi. Ercan Yılmaz Kapaklıspor'da yardımcı antrenör olarak görev alacak.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10