Kurtalan Ekspres'ten muhteşem konser

Ülkemizin değerli rock müzik gruplarından olan ve Barış Manço, Cem Karaca gibi değerli sanatçıların da solistliğini yaptığı grup olan Kurtalan Ekspres, önceki akşam Çerkezköy Kapalı Otopark Alan

Çerkezköy 13.07.2017 19:39:00 0
Kurtalan Ekspres

CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın 2. Geleneksel Gençlik Festivali kapsamında düzenlediği konserde sahneye, rock müziğinin önemli temsilcilerinden olan ve Barış Manço, Cem Karaca gibi önemli sanatçıların da solistliğini yaptığı Kurtalan Ekspres grubu çıktı. Barış Manço ve Cem Karaca şarkılarını seslendiren grup 2012 yılında hayatını kaybeden Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş’ı da unutmadı.

 

ADALET YAZILI TİŞÖRTLERLE SAHNEYE ÇIKTILAR

 

CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği 2. Geleneksel Gençlik Festivali kapsamında sahneye çıkan Kurtalan Ekspres, ‘Adalet’ yazılı tişörtlerle halkı selamladı. Kurtalan Ekspres bestesi olan ‘Dönence’ şarkısı ile sahneye çıkan grup, daha sonra ‘Can bedenden çıkmayınca’ şarkısını söyledi. Unutulmaz sanatçı Barış Manço, Cem Karaca gibi isimlerin şarkılarına konserinde yer veren grup, Bozkırın Tezenesi olarak bilinen ve 2012 senesinde aramızdan ayrılan, değerli sanatçı Neşet Ertaş’ı da unutmadı. Başarılı grup Neşet Ertaş’ın unutulmaz bestesi ‘Neredesin Sen’i seslendirerek, Çerkezköylü vatandaşların da beğenisini topladı.

 

ÜÇÜNCÜSÜNÜ MÜJDESİNİ CAMCI VERDİ

 

Konser sonuna doğru, Kurtalan Ekspres’in plaketini vermek üzere sahneye çıkan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, çok beğenilen festivalin üçüncüsünün yapılacağı müjdesini sahnede verdi. Camcı; ‘’Hepiniz hoş geldiniz. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bu sene ikincisini düzenlediğimiz konserin seneye inşallah üçüncüsünü düzenleyeceğiz. Şunu söylemek istiyorum. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bizi bu gece yalnız bırakmayan grubumuza çok teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedikten sonra gruba plaketlerini vererek sahneden ayrıldı.

 

İlk şarkısından son şarkısına kadar enerjisini hiç kaybetmeyen grup adına, konuşan ve unutulmaz şarkı ‘Gülpembe’nin de bestecisi olan Ahmet Güvenç, şarkıyı, Çanakkale şehitlerine, İstiklal şehitlerine, maden göçüklerinde, kazalarda hayatlarını kaybedenlere ve Ulu Önder Atatürk’e adadı. Daha sonra grup, konsere katılan vatandaşlarla birlikte ’10. Yıl Marşı’nı söyleyerek sahneden ayrıldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10