Üretimi durdurup o geceyi yaşadılar

Kapaklı Kaymakamlığının düzenlediği 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında protokol üyeleri, 15 Temmuz hatıra ormanında fidan dikerken, daha sonra Kale Kilit fabrikasın

Kapaklı 13.07.2017 19:45:00 0
Üretimi durdurup o geceyi yaşadılar

Burada işçilerle birlikte bir araya gelen protokol üyeleri 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin yaşandığı gecenin belgeselini izlediler.

 

“FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞTURDULAR”

 

Dün saat 11.15’te düzenlenen etkinlikte protokol üyeleri ilk olarak 15 Temmuz hatıra ormanına giderek fidanları topraklarla buluşturdular. Hatıra ormanından ayrılan heyet, daha sonra Kale Kilit fabrikasına geçerek fabrikada incelemelerde bulundular. Kaymakam Mehmet Yüzer ve beraberindeki protokol üyelerini Fabrika üretim direktörü Serhat Volkan Yılmaz, Endüstriyel İlişkiler Direktörü Emin Çay, Üretim Müdürü Ersin Aydıncak, Çelik Eşya Üretim Müdürü Orhan Baş, Sendika Baş temsilcisi Önder Güven tarafından karşılandı.

 

“FABRİKALAR İLE GÖNÜL BÜTÜNLÜĞÜ KURMAK İSTİYORUZ”

 

Fabrikada öğlen yemeği yiyen protokol üyeleri daha sonra ise fabrikanın üretim kısmını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Fabrikanın gezilmesinin ardından program konferans salonunda  işçiler ile birlikte “ 15 Temmuz Darbe Girişimi” konulu videonun izlenmesi ile devam etti. Programda konuşan Fabrika Üretim direktörü Serhat Volkan Yılmaz, protokol üyelerini fabrikada ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını kaydetti. Kapaklı’da yer alan sanayi tesisleri ile bütünleşmek istediklerini kaydeden Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer;“Protokol üyelerimiz ile birlikte iki haftada bir fabrika ziyaretlerimiz olacak. Bu ziyaret esnasında işçilerimiz ile yemek yiyip, dertleşmek istiyoruz. Üretim sorunu varsa, fabrika yönetimini ve sendikaları dinlemek istiyoruz. Fabrikalar ile birlikte gönül bütünlüğü kurmak istiyoruz” dedi. Program fabrikanın duvarlarına 15 Temmuz afişlerinin asılmasıyla son buldu.

 

Programa Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, İlçe Emniyet Müdürü Sahir Uzun, Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Fevzi Bayram, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, CHP İlçe Başkanı Kenan Seçkin, MHP İlçe Başkanı İsmail Türker, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Türker, Belediye meclis üyeleri, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, fabrika yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile öğretmenler katıldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10