DÜZENLEME ÇALIŞMALARI YAPILACAK

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Çerkezköy'de yapılacak olan düzenleme çalışmaları için toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda alınan karar neticesind

Çerkezköy 14.07.2017 20:06:00 0
DÜZENLEME ÇALIŞMALARI YAPILACAK

TOPLANTIYA 20’YE YAKIN MÜHENDİS KATILDI

 

Kentte bulunan Altıyol Kavşağı ve Cengiz Topel Caddesi Emlak Konutları Kavşağı’nda gerçekleştirilecek düzenleme çalışmaları ile ilgili Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş başkanlığında toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil, Türksat A.Ş. temsilcisi Fatih Aydın, Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdür Vekili Tevfik Demirbilek, TESKİ temsilcisi Burak Gürses, TREDAŞ temsilcisi Furkan Karaca, Vodafone temsilcisi Ahmet Arslan, GAZDAŞ temsilcisi Samet Çavuşoğlu, İlçe Emniyet Müdürlüğü temsilcisi Süreyya Sayın, Türk Telekom temsilcisi ve 20’ye yakın mühendis katıldı. 

 

KURUMLAR EŞ ZAMANLI OLARAK ÇALIŞACAK

 

Toplantının ilk gündem maddesinde Altıyol Kavşağı ve bağlantı yollarında yapılması planlanan düzenleme çalışmaları görüşüldü. Altıyol Kavşağı’nın genişletilmesi ve buna paralel olarak bağlantı yollarında düzenleme yapılması gerektiği belirtilen toplantıda; altyapı kurumlarının da bu bölgedeki çalışmalarını eş zamanlı olarak tamamlamaları konusunda karara varıldı. 17 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olan çalışmalarla Altıyol Kavşağı’ndaki trafik yoğunluğunun daha da azaltılmasının hedeflendiği belirtildi.

 

ÇALIŞMALAR TAMAMLANARAK HALKIN HİZMETİNE SUNULACAK

 

Toplantıda daha sonra Cengiz Topel Caddesi Emlak Konutları Kavşağı ile ilgili yapılması planlanan çalışmalar masaya yatırıldı. Yapılan görüşmeler neticesinde Turgut Özal Bulvarı’nın, yapımı devam eden yeni ilkokula kadar olan kısmının Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından; Çağlayan Sokak ile Turgut Özal Caddesi arasında kalan bağlantı yolunun da Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılmasının uygun olacağı değerlendirildi. Türk Telekom, TREDAŞ, GAZDAŞ ve TESKİ gibi kurumlar da bu bölgelerde kendileri ile ilgili altyapı çalışmalarını eş zamanlı olarak gerçekleştirecek. Her iki kavşak ile ilgili çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması amaçlanıyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10