Birinci yıldönümünde 11 gözaltı

15 Temmuz kanlı darbe girişiminin birinci yıl dönümünde Çerkezköy'den 11 kişi FETÖ/PYD soruşturması kapsamında gözaltına alındı. FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün Å?

Çerkezköy 14.07.2017 20:13:00 0
Birinci yıldönümünde 11 gözaltı

ŞÜPHELİLERİ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

 

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün şifreli haberleşme programı 'ByLock' kullandıkları gerekçesiyle isimleri tespit edilen şahıslara yönelik düzenlenen operasyonlar devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri dün de Çerkezköy’de birçok ev ve iş yerinde şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

 

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE GÖTÜRÜLDÜLER

 

Sabah erken saatlerde başlayan operasyonlar kapsamında şüphelilerin ev ve işyerlerine yönelik baskın düzenlendi. Çerkezköy’de ikamet eden A.C.A., A.B., F.G., M.D., K.K., M.E., M.D., F.Ç.Ş., V.E., R.G. ile Y.T. isimli şahıslar ekipler tarafından gözaltına alındı. KOM Ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne getirilen 1’i kadın 11 kişi alınan sağlık raporlarının ardından Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Operasyonların devam edeceği öğrenildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10