''Dileğimiz darbeden savaştan uzak bir Türkiye''

Tekirdağ Valiliği önünde 15 Temmuz Anma Etkinlikleri kapsamında şehit yakınları ile gaziler ve gazi yakınları onuruna yemek verildi.

Süleymanpaşa 16.07.2017 22:32:00 0

15 Temmuz Şehitlerini Anma Etkinlikleri kapsamında düzenlenen yemeğe, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’ın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat Tekirdağ protokol üyeleri, çok sayıda basın mensubu ve şehit yakınları ile gaziler ve yakınları katılım gösterdi. Düzenlenen yemekte şehit yakınları ve gazilerle sohbet eden Eşkinat, dileğimiz, darbeden savaştan uzak bir Türkiye temennisinde bulundu.

 

HUKUKA ADALETE VE İNSAN HAKLARINA BAĞLI BİR TÜRKİYE!

 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Valiliğinin 15 Temmuz Şehitlerini Anma Etkinlikleri kapsamında şehit yakınları ile gazi ve gazi yakınları onuruna organize ettiği yemeğe eşi Belgin Eşkinat ile birlikte katıldı. Yemekte şehit yakınları ve gazilerle sohbet eden Eşkinat, ülkemizin bir daha terör, darbe ve savaş yaşamaması dileklerini dile getirerek, “Dileğimiz bir daha benzer acıların yaşanmaması, darbeden, terörden, savaştan uzak, demokrasiye, hukuka, adalete ve insan haklarına bağlı bir Türkiye’dir,” diye konuştu.

 

DARBE GİRİŞİMİNİ DÜZENLEYENLERİ LANETLEDİ

 

15 Temmuz 2016’da gerçekleşen darbe girişiminde hayatını kaybeden ve yaralanan şehit ve gazilerin anısına ve onuruna düzenlenen törende anıta çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından, Tekirdağ Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Sekreteri Sezai Tali bir konuşma yaparak darbe girişimini düzenleyenleri lanetledi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10