Kentin en işlek caddesine böyle araç park edilir mi?

Çerkezköy trafiğini rahatlatmak için belediyenin yaklaşık bir ay önce başlattığı tek yön uygulamasına rağmen, bazı duyarsız sürücüler kentin en işlek Caddeleri olan Atatürk, Uğur Mumcu ve

Çerkezköy 16.07.2017 22:34:00 0
Kentin en işlek caddesine böyle araç park edilir mi?

Vatandaşlar tarafından da tepkiyle karşılanan gelişigüzel parklar, ‘Kentin en işlek caddesine böyle park edilir mi?’ denilerek, yetkililer kadar sürücülerin de dikkatli olması gerektiğini belirtiyor.

 

VATANDAŞLAR KADAR MAVİ MİNİBÜS ŞOFÖRLERİ DE TEPKİ GÖSTERİYOR

 

Trafik akışının düzenli şekilde sürmesi için zaman zaman belediye zabıtası da görev yapıyor. Zabıtanın görev yapmadığı zamanlarda trafik akışı caddelerin belirli noktalarına konulan uyarı ve yönlendirme tabelaları ile sağlanıyor. Fakat, duyarsız sürücüler tarafından gelişigüzel park edilen araçlar vatandaşlar tarafından ‘İlla her aracın başına bir görevlimi konulması ya da yüklü cezamı kesilmesi gerekiyor’ tepkiyle karşılanıyor. Vatandaşlar Osmanlı Cami, önünü bile sürücülerin park haline getirdiğini ve burası döner kavşak olması nedeniyle araçların geçişini zorlaştırdığını da belirttiler. Vatandaşlar, daha yaşanabilir bir kent için, sürücülerin de duyarlı davranmaları gerektiğini ve gelişi güzel olur şekilde park etmemeleri konusunda sürücülere uyarılarda bulundular. Şehir içi yolcu taşımacılığı yapan mavi minibüs şoförleri de kendilerine ayrılan Osmanlı Camii önündeki durak yerini çoğu zaman sivil araçların gelişigüzel park ettiği araçlar nedeniyle yolcu indirme ve bindirmede zorluk çektiklerini söylediler. Ayrıca, bu duyarsız sürücülerin bu duyarsızlıklarına yetkililerin dur demesini istediklerini söylediler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10