Ustalarını izliyor Ustasından öğreniyorlar

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Plastik Sanatlar Çalıştayı'nda ressamlar eserlerini yaratmak için çalışmalarına devam ederken çal?

Süleymanpaşa 20.07.2017 21:10:00 0
Ustalarını izliyor Ustasından öğreniyorlar

Süleymanpaşa Çocuk Kulübü tarafından hazırlanan proje kapsamında 27 çocuk ünlü ressamları izleyerek, kendi becerilerini geliştiriyor.

 

27 ÇOCUK ÜNLÜ RESSAMLAR İLE BİRLİKTE ÇALIŞIYOR

 

Süleymanpaşa Çocuk Kulübü tarafından hazırlanan proje kapsamında başvuru yapan 27 çocuk 3 ayrı grup halinde her gün ünlü ressamları izleyerek deneyim kazanırken bir yandan da sanatçı Nurdan Likos yönetiminde temel resim eğitimi ile yaratıcılıklarını birleştiriyor.

 

HAYAL GÜÇLERİNİ TUVALE AKTARIYORLAR

 

Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde devam eden çalıştayda Deniz ve Rüzgar teması ile eserler hazırlanırken Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyeleri oluşturulan resim atölyesinde aynı tema doğrultusunda öğrendiklerini hayal güçleri ile tuvale aktarıyor.

 

ÇALIŞTAY 24 TEMMUZDA AÇILACAK SERGİ İLE FİNAL YAPACAK

 

17-24 Temmuz arası gerçekleşen 6 ülkeden 26 ressamın katıldığı Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi 4. Uluslararası Bisanthe Plastik Sanatlar Çalıştayında 24 Temmuzda açılacak sergi ile final yapılması hedeflenirken çalışataya katılan çocukları da bir sürpriz bekliyor.

 

27 ÇOCUĞUN ESERİ DE ŞÖVALEDE YERİNİ ALACAK

 

Ünlü ressamların Süleymanpaşa Belediyesi için ürettikleri eserlerinin yer alacağı sergide Nurdan Likos’un eğitim verdiği 7-12 yaş arası 27 Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyesi çocuğun eseri de şövalede yerini alacak.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10