Örs gazileri unutmadı

Malkara Belediye Başkan Vekili Recai Örs, Kıbrıs Barış Harekâtının 43. Yıl dönümü nedeniyle Güreşçi Kahvehanesi'nde Kıbrıs Gazilerini ziyaret etti. Ziyarette; Malkara Belediye Başkan YardÄ?

Malkara 20.07.2017 21:11:00 0
Örs gazileri unutmadı

‘’ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ MİLLETİNE EN BÜYÜK FEDAKARLIĞI YAPMIŞTIR’’

 

Gerçekleştirilen ziyarette her zaman gazilerin yanlarında olduklarını belirten Malkara Belediye Başkan Vekili Recai Örs; “"Bugün Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 43. yıldönümü. Vatan savunması için hayatını ortaya koymuş, şehit ve gazilerimiz vatanına, milletine en büyük sadakati ve fedakârlığı yapmışlardır. Bu harekâta katılan şehitlerimize ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize de Allah uzun ömürler versin" diyerek çiçek ve hediye takdiminde bulundu.

 

ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİLER

 

Kıbrıs Barış Harekâtı Gazileri, Malkara Belediye Başkan Vekili Recai Örs,  Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert ve Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük'e 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 43. yıldönümü nedeniyle kendilerini unutmayarak gerçekleştirdikleri ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10