İkiz göller mesire alanı ışıklandırılıyor

Kapaklı Belediyesinin projeleri arasında yer alan Pınarça Mahallesindeki İkiz Göller mesire alanı ışıklandırılıyor. İhale süreci tamamlanan İkiz göller mesire alanına elektrik hatları çekilirken,

Kapaklı 23.07.2017 21:16:00 0
İkiz göller mesire alanı ışıklandırılıyor

SOSYAL ALAN HALİNE GELECEK

 

Kapaklı İkiz Göller 400 Kva Trafo Postası ve Enerji Nakil Hattı yapım işinin ihalesi 22 Mayıs’ta yapılırken, ihaleyi alan yüklenici firma ise çalışmalara başladı. Elektrik hattı çekiminin ardından İkiz göller mesire alanı da Kapaklı Kazak gölü gibi vatandaşların vakitlerini geçirebileceği sosyal alan haline gelecek.

 

“GÜZEL BİR ALANA KAVUŞTURACAĞIZ”

 

Kapaklı’da vatandaşların, aileleri, eşleri ve dostlarıyla temiz bir alanda güzel vakit geçirmeleri için Pınarça İkiz Göller mesire alanında çalışmalar başlattıklarını kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Kapaklı Pınarça Mahallesi İkiz Göller mesire alanında elektrik hattı çekilmesinin ihalesini tamamladık ve yüklenici firma tarafından çalışmalar başladı. Kapaklı Belediyesi olarak Kazak gölünü nasıl sosyal alana çevirdiysek ikiz gölleri de aynı şekilde güzel bir alana kavuşturacağız. Yapılacak çalışmalarla birlikte Pınarça Mahallesi İkiz göller mesire alanı ilçenin sosyal hayatına renk katacak. Kapaklı hem sanayi bölgesi hem de nüfusu her geçen gün artıyor. Buna paralel olarak Kapaklı’nın sosyal ve yeşil alanlara ihtiyacı doğuyor. Trafo postası ve Enerji hattı işi kapsamında Kapaklı’dan İkiz göllere kadar 83 adet direk dikilecek, 3.5 metre havai hat ve bir metre isi yer altı hattı döşenecek. Projede Kapaklı Kazak Gölünden farklı olarak A tipi mesire yeri özelliği olduğundan çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, oturma grupları, kamelyalar, kafeteryalara ek olarak iki adet restaurant halı saha, tenis kortu, basketbol sahası, otel konseptinde 30 adet bungolov evler yer alacak. Projenin detayları hazırlanıyor sona yaklaştık en kısa sürede vatandaşlarımız ile paylaşmayı planlıyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10