İrmet, basını Pera Villa'da ağırladı

İrmet Hospital 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Çerkezköy ve Kapaklı'da  görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarına Pera Villa Pastanesi'nde sabah kahvaltısında ağırladÄ

Çerkezköy 24.07.2017 21:05:00 0
İrmet, basını Pera Villa

İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op. Dr. irfan Tombalak, İrmet Hospital Müdür Yardımcısı Leyla Alkan ve İrmet Hospital Kurumsal Pazarlama koordinatörü Emre Alkan ve hastane yetkilileri basın mensuplarını kapıda karşıladı.

 

HASTALIKLAR GİBİ HABERİNDE SAATİ OLMUYOR

 

Kahvaltı programında konuşan İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker, hastalıklar gibi haberinde saatinin olmadığını belirterek şöyle konuştu. Türker; “Değerli Basın mensuplarımız hepinizin 24 Temmuz Basın Bayramı kutlu olsun. Bu bayram Türkiye’de ilk gazetenin çıkış tarihi olarak eski gazeteci ve milletvekili Fatih Rıfkı Atay tarafından belirlenmiştir. Özgür, bağımsız ve tarafsız basın, bir ülke demokrasisinin can damarıdır, nefes borusudur. Gazeteciliğin temelinde tarafsızlık ve bağımsızlık yatar. Birtakım güçlerin elinde veya tekel haline gelmiş bir medya toplumu yanlış yönlendirebilir. Daha özgür, daha bağımsız ve daha tarafsız bir basın için hepimiz elbirliğiyle mücadele etmeliyiz. Sizinde bizim gibi sağlık çalışanlarına çok benzerliğiniz var. Hastalıklar gibi haberin de saati olmuyor. Gecesi gündüzü, karı yağmuru, sıcağı, soğuğu yok haberciliğin. Büyük özveriyle, tarafsız ve dürüst habercilik için bir örnek oluşturacak buradaki her bir gazetecinin ve sizin nezdiniz de Türkiye’deki bütün gazetecilerin basın bayramı kutluyorum. Davetimize katıldığınız içinde hepinize teşekkür ederim”dedi. Türker’in ardından Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op. Dr. İrfan Tombalak ve Hastane Müdür Yardımcısı Leyla Alkan’da  yaptıkları konuşmalarında, gazetecilerin kamuoyunu bilgilendirmek için zor şartlar altında görev yaptıklarını ve çalışma şartlarının ağır olduğunu belirttiler. Ardından basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladılar.


0282 726 91 91
0282 747 65 10