Teşekkür ederiz

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Çerkezköy'de bulunan bazı sivil toplum kuruluşları, hastaneler ve siyasi partiler Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret ederek ve çiçek göndererek gazetecil

Çerkezköy 24.07.2017 21:06:00 0
Teşekkür ederiz

GÜNÜMÜZÜ UNUTMADILAR

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler,  Çerkezköy Uğur Okulları çiçek göndererek gazetecilerin bayramını kutlarken, AK Parti Tanıtım Medya Başkanı Salih Azbay ve İnsan Kaynakları Sorumlusu Kenan Özaydın, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Dünya Göz Hastanesi Kurumsal İş Geliştirme Uzmanı Füsun Özcan, Doğa Koleji Muhasebe-Finans ve Satınalma Sorumlusu Arzu Akdeniz, Halkla İlişkiler yöneticisi Ali Berk Peker, Halkla İlişkiler Sorumlusu Simge Topal ve Hasan Erol çikolata getirerek günümüzü kutladılar. Ziyaretlerde konuklar gazeteciliğin özveri gerektiren zor bir görev olduğunu belirterek, Haber ailesi çalışanlarına bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar dilediler.

 

OPTİMED’TEN ÖZEL PASTA

 

Özel İrmet Hastanesi basın mensuplarını kahvaltıda ağırlarken, Özel Optimed Hastanesi ise Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın doğum günü ve 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla özel bir kutlama yaptı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın ziyareti sırasında üzerinde" Sayın Basın & Sayın Vahap Akay Her şey sizlerle güzel" notunun bulunduğu pasta ile karşıladılar.

 

BAŞKAN AKAY’DAN HABERE ZİYARET

 

Çerkezköy Haber Gazetesine çiçek gönderen Başkan Akay akşam saatlerinde ise gazetemizi ziyaret ederek basın mensuplarının gününü kutladı. Akay “ Basın meslek ilkeleri doğrultusunda büyük özveri içinde mesleğini icra etmeye çalışan, başta Çerkezköy’de görev yapan basın mensupları olmak üzere tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kutladı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10