Uyan çalışmaları yerinde inceledi

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya ve Marmaraereğlisi Belediye Meclis Üyesi Fehmi Duman, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin ilçede

Marmara Ereğlisi 26.07.2017 20:59:00 0
Uyan çalışmaları yerinde inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Marmaraereğlisi’nde devam ettirdiği projeler; 21 Derslikli İlkokul, Otobüs Terminali ile Gasilhane ve Morg hakkında, yetkililerden detaylı bilgi edindiler.

 

‘’BELEDİYECİLİĞİN AMACI EN KALİTELİ HİZMETİ SAĞLAMAK’’

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan incelemelerin ardından yaptığı açıklamasında; “Yapılan projeler vatandaşlarımızın rahat edebilmesi için her türlü imkan sunacak. Bu yapılar ilçemizin sosyal hayatına yeni bir hava katacak. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirdiğimiz zaman, vatandaşın yüzünde mutlu bir görüntü hali yer alıyor. Biz de onun mutluluğunu yaşayarak ilçemizde hizmet çıtasını çıkarabileceğimiz en yüksek noktaya çıkarmaya çalışıyoruz. Belediyeciliğin amacı insanlara en iyi en kaliteli hizmeti sağlamak. Bu amaçla da Marmaraereğlisi'nin karış karış her yerinde tüm çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10