Çocuk Kulübü'nde hem eğlendiler hem öğrendiler

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü, 5-8 yaş arası üyelerine yönelik dikkat ve eşgüdüm arttırma etkinliği gerçekleştirdi.

Süleymanpaşa 27.07.2017 20:56:00 0
Çocuk Kulübü

YAPTIKLARI ÇALIŞMALARI ANNE BABALARINA HEDİYE ETTİLER

 

Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Ruh Sağlığı Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte Çocuk Kulübü üyesi çocuklar, kum boyama etkinliğine katıldı. Kum boyamanı ardından geleneksel çocuk oyunlarından “Yağ Satarım Bal Satarım” oyununu oynayan çocuklar, hem keyifli bir gün geçirdi hem de eğitici faaliyetlerde bulunmuş oldu. Çocuklar, kum boyama etkinliğinde yaptıkları çalışmaları anne-babalarına hediye ettiler.

 

HER ÇARŞAMBA FARKLI BİR ETKİNLİK YAPILIYOR

 

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü’nden yapılan açıklamada, farklı yaş gruplarına yönelik çeşitli etkinliklerin her çarşamba günü Çocuk Ruh Sağlığı Merkezi’nde gerçekleştirildiği ve etkinliğe uygun yaş grubundaki Çocuk Kulübü üyelerine kısa mesaj yoluyla çağrıda bulunulduğu belirtildi.

 

 “ÇOCUK KULÜBÜNÜ ÖNEMSİYORUM”

 

Çocuk Kulübü’nü son derece önemsediğini dile getiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Süleymanpaşa Çocuk Kulübü, 7 binden fazla üyesi ile şu anda Trakya’nın en büyük sivil toplum örgütü konumunda. Belediye olarak çocuklarımıza yönelik projeleri çok önemsiyoruz. Çocuk Kulübümüz de bu projelerin en büyüklerinden biri. Çocuklar için proje üretirken onların fiziksel ve zihinsel gelişimlerini mutlaka değerlendirmeye almak durumundayız. Bu sebeple kurduğumuz Çocuk Ruh Sağlığı Merkezimizde çocuklarımıza yönelik farklı etkinlikler düzenleyerek hem onların ruhsal gelişimlerini izleyebiliyor, hem de bu gelişime katkıda bulunmaya çalışıyoruz,” ifadelerini kullandı.

 

“BÜTÜN ÇOCUKLARIMIZ ÇOCUK KULÜBÜ’NE ÜYE OLMALI”

 

Süleymanpaşa sınırları içinde yaşayan tüm çocukları Çocuk Kulübü’ne üye olmasını umduğunu sözlerine ekleyen Başkan Eşkinat, “Çocuk Kulübümüzün bütün etkinlikleri tamamen ücretsiz olarak yapılıyor. Çok fazla etkinliğe imza atıyoruz ve çocuklarımız bu etkinliklerde hem eğleniyor, hem de kaliteli zaman geçiriyorlar. Buradan anne babalara seslenmek istiyorum. Hala üye olmamış çocuklarımız varsa mutlaka Çocuk Kulübü’ne çocuklarını kaydettirsinler,” çağrısında bulundu.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10