Tepe Piknik Alanı daha güvenli hale getirildi

Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları yanında bulunan Çerkezköy Belediyesi Tepe Piknik Alanı içerisine belirli noktalara kameralar ve hoparlörler konularak daha güvenlikli bir duruma getirildi.

Çerkezköy 27.07.2017 21:05:00 0
Tepe Piknik Alanı daha güvenli hale getirildi

Piknik alanında yapılan bu çalışmalar vatandaşlar tarafından memnunlukla karşılandı.

 

Piknik Alanı 20 Kamera ile Gözetim altında

 

Yetkililerden edinilen bilgiye göre, Piknik alanı içinde belli noktalara 20 kamera konuldu ve bu kameralar 24 saat kesintisiz olarak çalıştığı belirtildi. Kameraların konulması ile piknik alanın daha güvenlikli bir yer olduğunu belirten yetkililer, “Bilindiği gibi yaz başı itibariyle piknik alanımızın ışıklandırılmasını yaparak, gece de vatandaşlarımızın rahatlıkla piknik yapmalarını sağlanmasından sonra piknik alanın daha güvenlikli hale gelmesi için olası bir olayda olayın nasıl kim ya da kimlerin yaptığı anında tespit edilmesi bakımından, piknik alanı içinde belli noktalara 20 adet kamera konuldu. Ve bu kameralar 24 saat kesintisiz görüntü kaydı yapıyor” dediler.

 

BELLİ NOKTALARA HOPÖRLER KONULDU

 

Yetkililer, Yine Piknik alanının belirli noktalarına vatandaşların her taraftan rahatlıkla duyacağı hoparlörler konulduğunu ve konulan bu hoparlörler ile vatandaşlara duyurular yapıldığını söylediler.

 

VATANDAŞLAR MEMNUN

 

Belediye Tepe Piknik alanına kamera ve hoparlör konulması, vatandaşlar da memnunlukla karşıladıklarını belirttiler. Vatandaşlar; “Çerkezköy her geçen gün daha modern bir kent olma yolunda hızla ilerliyor ve şu anda bir çok il ve ilçeden daha modern bir yaşam merkezi, ancak belediye Başkanımız Vahap Akay kentimizin çok daha iyi hale gelmesi, her şeyi ile yaşanılabilir sorunsuz bir kent için elinden geleni yapma çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Sanayi kentine de yapılan işler yakışıyor. Keşke daha önceki belediye başkanlarında bu çalışmaların yarısını yapmış olsalardı” dediler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10