Trakya Kalkınma Ajansı'ndan 25 Bin TL ödüllü proje yarışması

Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğinde, Trakya Bölgesi'nde bulunan dört üniversitenin katılımıyla 7-8 Kasım 2017 tarihlerinde Namık Kemal Üniversitesi'nde "Trakya Ar-Ge ve Teknoloji Proje Pazarı" dÃ

Tekirdağ 28.07.2017 21:08:00 0
Trakya Kalkınma Ajansı

‘’YALNIZCA DÖRT ÜNİVERSİTENİN BAŞVURULARI KABUL EDİLECEK’’

 

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi; ‘’Bölgedeki üniversite-sanayi işbirliğini geliştirmeyi hedef alan ve yalnızca Trakya Bölgesi’nde bulunan dört üniversitenin (Kırklareli Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi) katılımıyla düzenlenecek olan "Trakya Ar-Ge ve Teknoloji Proje Pazarı" etkinliğinde projeleri sıralamaya giren katılımcılar ödüllendirilecek. Düzenlenen etkinlikte Trakya Üniversiteler Birliği’ne üye, dört üniversitede çalışan veya çalışmalar yürüten araştırmacılar ve Çanakkale, Kırklareli, Edirne veya Tekirdağ illerinde faaliyet gösteren sanayicilerin katılımı kabul edilecek. Proje Pazarına akademisyenler, lisans ve lisansüstü öğrenciler, sanayiciler, profesyonel olarak bu işle ilgilenenler, profesyonel şirketlerde çalışanlar bireysel ve ekip katılımı sağlayabilir’’ denildi. Ayrıca katılımcılardan, Proje önerilerini ve katılım şartnamelerini en geç 1 Eylül 2017 Cuma mesai saati sonuna kadar http://trakyaprojepazari.nku.edu.tr/ adresine yüklenmesi gerektiği ifade edildi.

 

BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ 25 BİN TL

 

Ajanstan yapılan açıklamada başarılı bulunan projelerin de ödüllendirileceği ifade edildi. Açıklamanın devamında şu ifadeler kullanıldı; ‘’Başvurusu kabul edilen katılımcılar arasından Değerlendirme ve Ödül Kurulu tarafından başarılı bulunan projeler "TİCARİLEŞTİRME DESTEĞİ" kapsamında aşağıda belirtilen miktarlarda ödüllendirilecek. Birincilik Ödülü: 25.000 TL, İkincilik Ödülü: 20.000 TL, Üçüncülük Ödülü: 15.000 TL, Dördüncülük Ödülü: 10.000 TL, Beşincilik Ödülü: 5.000 TL’’ şeklinde belirtildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10