Mandalı: Gerekli önlemleri alıyoruz

Kapaklı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezinde cadde ve sokaklarda çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Kapaklı 31.07.2017 00:04:00 0
Mandalı: Gerekli önlemleri alıyoruz

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

 

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Pınar Bulvarı Karagöz dere mevkiinde yeni yağmur giderleri açarak yoğun yağışlarda trafiği kapanma noktasına getiren su birikintilerinin tekrar yaşanmaması için gerekli önlemleri aldı. Ekipler ayrıca Karaağaç Mahallesinde Karagöz dere caddesinde yağmur suyu hattı çekim çalışmalarına da aralıksız bir şekilde devam ediyor.

 

“BİR DAHA YAŞANMAYACAK”

 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Geçtiğimiz günlerde Trakya bölgesini etkisi altına alan yoğun yağışlardan ilçemizde etkilenmişti. Karagöz dere taşınca Pınar Bulvarında bu birikintileri oluşmuş, Kapaklı-Çerkezköy gidiş yolu trafiğe kapanmıştı. Ekiplerimiz bu yolumuz üzerinden geçen Karagöz dere mevkiinde yeni yağmur giderleri açarak su birikintilerinin tekrar yaşanmaması için gerekli çalışmaları yaptı. Ayrıca Karaağaç Mahallemizde de yağmur suyu hattı çekim çalışmaları gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10