Muhtarlar Akgün'ün evinde toplandı

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün yaklaşık bir ay önce bacaklarında üşüme ve uyuşma şikayeti ile Çerkezköy'de faaliyet gö

Çerkezköy 31.07.2017 20:47:00 0
Muhtarlar Akgün

MUHTARLAR AKGÜN’E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

 

Çerkezköy ve Kapaklı İlçelerinde görev yapan mahalle muhtarlarından bir grup muhtar, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve aynı zamanda Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün’ geçirdiği operasyon sonrasında, geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Akgün’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunan muhtarlar, Tahsin Akgün’ü sağlıklı görmekten mutlu olduklarını ifade ettiler ve kendisine sağlıklı günler dilediler.

 

‘‘SAĞLIK İHMALE GELMİYOR’’

 

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün ziyarette;“ Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce bacaklarımda ve diz kapaklarımdaki ağrı ve üşüme nedeniyle Özel Optimed Hastanesi’ne gittim ve burada Hastanenin Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Güzeloğlu beni muayene etti. Bana tetkiklerde bulunan Güzeloğlu, önce tedbir amaçlı bir ameliyat yaptı. Ve geçtiğimiz hafta içinde de ilk yapılan ameliyatın devamı niteliği taşıyan tedavi amaçlı ikinci bir ameliyat daha oldum. Çok şükür, şu anda tam olarak sağlığına kavuştum. Başarılı ameliyat gerçekleştiren Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Güzeloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Her zaman benim yanımda olan ve siz sayın muhtarlarımıza da ayırmaksızın her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Bugün de ziyaretime gelerek beni çok mutlu ettiniz. Sağolun var olun. Gerçekten insanın bir tarafına bir şey olunca, o zaman sağlığının kıymetini çok daha iyi anlıyor. Son ameliyatta da sol bacağımdaki damar tıkanıklığı, yapılan operasyonla açıldı ve şimdi turp gibiyim. Doktorumun dediği gibi hastaneye zamanında başvurmam ve erken teşhis konması nedeniyle bu durumu ucuz atlattım. Bu nedenle insanlar sağlığını sakın ihmal etmemeli. Çünkü sağlık ihmale gelmiyor” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10