Akay: ''Birlikte hareket etmeliyiz''

Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, önceki gün Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret etti.

Çerkezköy 1.08.2017 21:15:00 0
Akay:

KULÜBÜN ÇALIŞMALARINI VE PROJELERİNİ BAŞKAN AKAY’A ANLATTILAR

 

Ziyarette Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak ve Başkan Yardımcısı Hayri Varol Kulübün çalışmaları ve projeleri hakkında Belediye Başkanı Vahap Akay’a bilgiler verdi. Kulüp Başkanı Musa Kavlak, Başkan Akay’ın ilçe sporunun kalkınması için belediye imkanları nispetinde katkı ve destekleri nedeniyle de teşekkür etti.

 

‘’İLÇEMİZDE SPORUN HER DALINI İYİ YERLERE GETİRMELİYİZ’’  

 

Belediye Başkanı Vahap Akay da ziyaret için Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü yönetimine teşekkür etti ve sonra, “Çerkezköy Belediyesi olarak ilçemizde faaliyet gösteren her branştaki spor kulüplerimizin ilçe sporumuzun kalkınması iyi çok daha iyi yerlere gelmesi için gereken katkı ve desteği imkanlarımız nispetinde yapıyoruz. Tüm spor kulüplerimizin el birliği ile birlikte, ilçemiz sporunun çok daha iyi yerlere gelmesini sağlayacağımıza inanıyorum. Son yıllarda ilçemizde farklı spor dallarında gerek ülke çapında, gerek Avrupa ve de dünya şampiyonu sporcuların ilçemizden çıkması bizleri ziyadesiyle onurlandırıyor ve gururlandırıyor. Bu nedenle ilçemiz sporunu çok daha iyi yerlere getirmek için bu konuda tüm spor kulüplerimize de büyük görev düşüyor. İlçemiz sporunun çok daha iyi yerlere gelmesi için el birliği ile birlik beraberlik içinde olmalıyız ki ilçemizde her branştan başarılı şampiyon sporcular çıkartalım” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10