1911 Çerkezköyspor yeni sezon hazırlıklarına başladı

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) sezona iddialı girebilmek için transferde önemli isimleri kadrosuna dahil eden 1911 Çerkezköyspor, yeni sezon için önceki gün top başı gerçekleştirdi.

2.08.2017 21:30:00 0
1911 Çerkezköyspor yeni sezon hazırlıklarına başladı

İLK İDMAN GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

2017-2018 Futbol sezonu hazırlıkları kapsamında ilk etap kampını Çerkezköy'de gerçekleştiren 1911 Çerkezköyspor Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı'nda Teknik Direktör Yahya Aydın nezaretinde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.  Sezon öncesi ilk çalışmada denenmeye alınan  Gökhan Kartal, Enis İnandım, Enes Türkkan, Ömer Korkmaz, Cengiz Atmaca, Alpaslan Sarı, Mustafa Akyüz, İdris Duran da idmanda yer aldı. Öte yandan bu oyuncular ile ilgili karar ise teknik heyetin vereceği rapora göre belirleneceği kaydedildi. Kulüp Başkanı Uğur Erem ve Yöneticilerinde takip ettiği antrenmana yeni transferler de katılırken, Kulüp Başkanı Uğur Erem antreman öncesinde teknik heyet ve futbolculara yeni sezonda başarılar diledi.

 

İKİNCİ ETAP KAMPI KARTEPEDE OLACAK

 

İlk etap çalışmalarına başladıklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu, "Bugün yeni sezon çalışmalarımıza başladık. Kazasız, belasız bir sezon geçirmeyi diliyorum. 1911 Çerkezköyspor olarak bu sezon Çerkezköy'e yakışır bir mücadele vereceğimize inanıyorum. Yeni sezon kampımızın ilk etabına başladık. Burada kısmet olursa 14 gün boyunca çift idman ile çalışıp, daha sonra ikinci etap için Kartepe'ye gideceğiz ve orada 3 veya 4 takım ile hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Takımızda geçen sezondan 5 arkadaşımız duruyor. Bunun haricinde takıma takviyeler yaptık. Umarım yeni oyuncularımızla birlikte daha da güçlü bir takım durumuna geliriz. Takımımız yeni sezona 23 veya 24 futbolcu ile başlayacak. Bu kapsamda transfer çalışmalarımız devam etmektedir. Çerkezköy halkının desteğini de arkamıza alarak arzuladığımız hedeflere ulaşacağız. Tek amacımız lig sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyip 3. Lig’e çıkmak" dedi.

 

ALDEMİR’DEN PASTA JESTİ

 

Yaklaşık 1 buçuk saat süren antremanın ardından Ozan Pastanesi sahibi Orhan Aldemir, teknik heyet ve oyunculara tatlı getirerek jest yaptı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10