Sakın Kanmayın!

Çerkezköy Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri Servisçileri dolandırıcılara karşı uyardı.

Çerkezköy 2.08.2017 21:47:00 0
Sakın Kanmayın!

 Polisin yaptığı uyarılara rağmen hâlâ servis araç şoförlerinin ve halkın bu konuda dolandırıcıların oyununa inandığını ifade eden Tanyeri, uyarıyı bizzat kendisinin yapmasında yarar bulduğunu söyledi.

 

KESİNLİKLE İNANMAYIN

 

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri yaptığı basın açıklamasında servisçilerin ve halkın dolandırıcılara karşı uyanık olmasını istedi ve kendilerine telefonla herhangi bir firma, banka ya da polis savcı gibi tanıtarak altın ya da para isteyenlere kesinlikle inanmamalarını ve anında güvenlik güçlerine haber vermelerini belirtti.

 

DOLANDIRICILARA KARŞI SERVİSÇİLERİMİZİ VE HALKIMIZI UYARMAYI BİR GÖREV BİLDİK

 

Başkan Tanyeri;“Son aylarda ülke genelinde telefonla kendisini polis, savcı, asker olarak tanıtan  ve  adınız ya da banka hesabınız terör örgütüne karıştı, diyerek para veya altın isteyenlere ve ya ödül kazandınız adınızı kimlik numaranızı, banka hesap numaranızı verin diyenlere kesinlikle ve kesinlikle inanmayın. Bunlar dolandırıcı. Böyle bir durumla karşılaştığınızda anında polise haber verin. Bu konuda da polis, sık sık vatandaşlara mesajlar atarak uyarılarda bulunuyor. Buna rağmen bazı kişiler ya bu uyarıları dikkate almıyor ya da basiretleri bağlanıyor. Bu konuda servisçi esnafımız olduğu kadar tüm halkımızın duyarlı olsun. Halkımızın bu konuda uyanık olması içinde Polisimiz devamlı olarak mesajlar atarak halkımızı uyarmaya devam ediyor. Bu uyarılar önemsensin ve dikkate alınsın. Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi olarak bu konuda dolandırıcılara karşı, biz de servisçileri ve halkımızı uyarmayı bir görev bildik” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10