Yaz Okulu'na yoğun ilgi

Ergene Belediye Başkanlığı, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını devam ettiriyor. İlçe genelinde yaşayan öğrencilere yönelik yapılan çalışmalarda Yaz Okulu Kursları uzman eğ

Ergene 3.08.2017 21:02:00 0
Yaz Okulu

Yaz Okulu Kursları ilçe genelinde vatandaşların ve öğrencilerin memnuniyetiyle karşılanırken; İngilizce, Fotoğrafçılık, Gitar, Futbol, Yüzme, Halk Oyunları ve Zumba kursuna katılan öğrencilerin kursların verildiği alana servisler ile götürülüp, getirilirken kurs kıyafetlerinin de belediyesi tarafından karşıladığının bilgisi kaydedildi.

 

‘’KURSLARIMIZ HER YIL BELEDİYEMİZ BÜNYESİNDE HALKIN HİZMETİNE SUNULACAKTIR’’

 

Sporun önemine değinen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yaz Okulu’nda öğrencilerin hem zihinsel hem de bedensel yönden geliştiklerini ifade etti. Yüksel ‘ Kurslar sayesinde gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzak durarak tatil boyunca eğlenceli zaman geçirmektedir. Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışarak gençlerimizin, çocuklarımızın ve hanımlarımızın sosyal, eğitsel ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla yaz döneminde olduğu gibi hafta sonu programı ile de yaz okulu kurslarını devam ettireceğiz. Ergene ilçesinde yaşayan tüm vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın katılımı ile gerçekleştirilen kursların her yıl belediyemiz bünyesinde açılarak, halkımızın hizmetine sunulacaktır’ dedi.

 

‘’500 KİŞİLİK KAPALI SPOR SALONU ÇOK YAKINDA HİZMETE GİRECEK’’

 

Belediye Başkanı Rasim Yüksel ayrıca ‘Geçtiğimiz yıl temellerini attığımız Ergene Kapalı Spor Salonunun yapımında son aşamaya gelindi. Önümüzdeki senelerde spor aktivitelerinin ve kurslarımızı spor salonumuzda gerçekleştirmeyi planlamaktayız. Gücünü gençlikten alan ülkemiz kuvvetini spordan alan gençliğimiz için, 500 kişilik Kapalı Spor Salonumuz çok yakında hizmete girecektir. İlçemiz genelinde gençlerimiz için sosyal aktivite alanı oluşturmak adına sürdürdüğümüz çalışmalarımızı ilçemiz bölgesinde arttırarak devam ettirecektir’ ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10