Daha sağlıklı dişlerle gülümseyecekler

Süleymanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Türk Diş Hekimleri Birliği Tekirdağ Diş Hekimleri Odası ve Tekirdağ Lions Kulübü işbirliğinde Sosyal Eğitim Merkezi'nde eğitim

Süleymanpaşa 3.08.2017 21:03:00 0
Daha sağlıklı dişlerle gülümseyecekler

Diş fırçalama eğitiminde birçok noktaya dikkat çekilirken, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, eğitimlerin devam edeceğini ifade etti.

 

UYGULAMALI OLARAK EĞİTİM VERİLDİ

 

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcı Gülferah Güral, Türk Diş Hekimleri Birliği Tekirdağ Diş Hekimleri Odası Başkanı Tolga Kutal ve Lions kulübü Başkanı Ayşe Kırkoyun’un katıldığı bilgilendirme toplantısında Türk Diş Hekimleri Birliği Tekirdağ Diş Hekimleri Odası Başkanı Tolga Kutal ve Süleymanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı doktorlar diş sağlığından, diş bakımına, diş fırçalama yöntemlerinden ağız sağlığına kadar uygulamalı olarak eğitim verdi. Eğitim sonunda çocuklara diş macunu ve diş fırçası hediye edilirken diş fırçasının kullanım süresinden diş doktoru kontrollerine kadar bir çok noktaya dikkat çekildi.

 

GÜRAL; “ÇOCUKLARIMIZ İÇİN BENZER UYGULAMALARIMIZ DEVAM EDECEK’’

 

Gerçekleşen eğitim ile ilgili açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral; “Burada eğitim gören çocuklarımız sadece ders ve ilgi alanlarında değil; hayatın her anında ihtiyaç duyacakları şeylerin de eğitimini alıyorlar. Bizler de her hafta gerçekleştirdiğimiz sağlık uygulamalarında bu hafta diş sağlığı konusunda bilgilendirmelerde bulunduk. Türk Diş Hekimleri Birliği Tekirdağ Diş Hekimleri Odası ve Tekirdağ Lions Kulübü de bilgilendirmemize destek olup çocuklara diş macunu ve diş fırçası hediye ettiler. Sosyal Etkinlik Merkezi’ndeki çocuklarımız için benzer uygulamalarımız devam edecek” diye konuştu.

 

Haber / Melek AYDEMİR


0282 726 91 91
0282 747 65 10