Geciken yatırım Kapaklı'ya geliyor

TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa'nın daha önce müjdesini verdiği yatırımlar Kapaklı'ya yapılıyor. TESKi Genel Müdürlüğü tarafından dün yapılan duyuruda, Kapaklı'ya y

Kapaklı 3.08.2017 22:15:00 0
Geciken yatırım Kapaklı

TESKİ tarafından yapılan duyuruda; ‘’36 bin 511 metre içme suyu hattı, 4 adet yeni içme suyu deposu, 44 bin 64 metre kanalizasyon hattı, 5 bin 730 metre yağmur suyu hattı, 3 içme suyu terfi merkezi, 8 adet içme suyu kuyusu tüm Kapaklı halkına hayırlı uğurlu olsun’’ denildi. Ayrıca yapılan açıklamada, Kapaklı’ya yapılacak olan yatırımların ihalesi 7 Eylül’de yapılacağı ifade edilirken, 450 gün içinde çalışmaların tamamlanacağı belirtildi.

 

450 GÜN İÇERİSİNDE BİTİRİLMESİ PLANLANIYOR

 

TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa’nın daha önceden müjdesini verdiği yatırımların duyurusu yapıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası tanıtım toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulunan Şafak Başa, TESKİ Genel Merkezi için ayrılan paranın bir kısmını Çorlu ve Kapaklı’da yapılacak olan yatırımlar için ayrılacağı bilgisini vermişti. Alt yapı çalışmalarının hızlandırılması ve mevcut sorumların çözüme kavuşturulması için yatırımlara devam edileceğini belirten Şafak Başa, bu sene yapılması planlanan TESKİ Genel Merkez Binası yapımının ertelenerek, Kapaklı ve Çorlu’da yapılması planlanan yatırımlar için ayrılacağı bilgisini vermişti. Dün TESKİ tarafından yapılan duyuruda, 450 gün içinde bitirilmesi planlanan yatırımların ihalesinin 7 Eylül tarihinde yapılacağı açıklandı.

 

MANDALI TEŞEKKÜR ETTİ

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak veTESKİ Genel Müdürü Şafak Başa’ya teşekkür ederken, çalışmaların tamamlanmasından sonra asfaltlama çalışmalarına geçileceğini söyledi. Mandalı; Çalışmaları tamamlan tüm cadde ve sokaklarımızı tekrar asfaltlayacağız. Ana caddemiz olan Pınar Bulvarı’nda çalışmalar tamamlandığında caddemizi Prestij Caddesi olarak daha modern bir görünüme kavuşturacağız. Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürümüz Şafak Başa'ya ve bu projemizin hazırlamasında emeği geçen tüm ekibe, Kapaklı halkı adına teşekkür ediyorum. Kapaklı'mıza hayırlı olsun’’ ifadelerini kullandı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10