Huzur Sokak'ta park alanı çalışmaları başladı

Çerkezköy Belediyesi Bağlık Mahallesi Huzur Sokak üzerine yeni bir park alanı oluşturmak için çalışmalara başladı. İlçeyi daha modern bir görünüme kavuşturmak için yapılan düzenlemeler Ba?

Çerkezköy 3.08.2017 22:22:00 0
Huzur Sokak

ÇERKEZKÖY YENİ BİR YEŞİL ALANA DAHA KAVUŞACAK

 

Çerkezköy Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma kapsamında, Bağlık Mahallesi’nde bulunan 490-495 adalar yanındaki yeşil alana park oluşturma çalışmaları başladı. Toplam 8 bin 528 metrekarelik yeşil alan üzerinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Vahap Akay, “Parkımızda beton parke taş döşeme kaplamalı meydan ve bağlantı yolları yapılacak” dedi.

 

PARK İÇERİSİNDE MİNİ BASKETBOL VE FUTBOL SAHASI DA OLACAK

 

Yeni park alanı içinde mini basketbol ve mini futbol sahalarının da oluşturulacağını sözlerine ekleyen Akay, “Parkımızda fitness alanları, kauçuk kaplamalı çocuk oyun alanı, oturma duvarı ve pergolalar bulunacak. Bitkilendirme ve aydınlatma çalışmalarının da tamamlanmasının ardından parkımız, Bağlık Mahallesi sakinlerimizin kullanımına açılacak” dedi. Yeni park yeri yapım çalışmalarının Kasım ayına kadar tamamlanması planlanıyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10