Bayram müjdeyi verdi

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Vildan Kurupehlivan ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Emine Fidan Gökalp ortaklığı ile kurulan Muhasebe Bürosu'nun aÃ

Çerkezköy 6.08.2017 19:02:00 0
Bayram müjdeyi verdi

Açılışta bir konuşma gerçekleştiren Bayram, Tepe Piknik Alanı’nda yapılacak olan bir projenin de müjdesini verdi.

 

‘’ÇOK ÖNEMLİ BİR PROJE GELİYOR’’

 

Gazi Osman Paşa Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde bulunan Mustafa Ordu İş Merkezi’nin 4’üncü katında gerçekleşen açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcımız Enver Bayram, “Belediye Başkanımız Vahap Akay, kentimiz için çok hayırlı olacak bir proje ile ilgili Orman ve Su İşleri Bölge Müdürü ile görüşmek üzere İstanbul’a gittiği için açılışa katılamadı. Görüşmenin olumlu geçmesi halinde Tepe Piknik Alanımızda çok önemli bir proje için çalışmalara başlayacağız” dedi. 

 

AÇILIŞA ÖZEL PASTA KESİLDİ

 

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Vildan Kurupehlivan ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Emine Fidan Gökalp’e yeni iş yerlerinde hayırlı kazançlar temennisinde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, daha sonra diğer katılımcılar ile birlikte açılış kurdelesini kesti. Katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunulan açılış programında Kurupehlivan ve Gökalp tarafından güne özel hazırlanan pasta kesildi.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10