ÇOSB'de 2 tur heyecanı başlıyor

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü tarafından, bölgedeki birlik ve dayanışmayı artırmak yönünde gerçekleştirilen Futbol turnuvasında mücadeleler sürüyor.

7.08.2017 20:24:00 0
ÇOSB

SEKİZ TAKIM ÜST TURA ÇIKTI

 

Oynanan ilk tur karşılaşmaların ardından bir üst tura çıkan takımlar ikinci tur müsabakalarında iki grupta toplandı. A Grubu’nda Hema Endüstri, Öznur Kablo, Ayhan Tekstil, Hyosung, Uğurteks, Deva yer alırken, B Grubu’nda ise 3 M, Hattat Traktör, Koçak Farma, Almodo, Emre Tekstil ve Bross takımları yer aldı. Turnuvada ikinci tur karşılaşmaları bugün Ayhan Tekstil Futbol Takımı ile Uğurteks Futbol Takımı arasında oynanacak karşılaşma ile başlayacak. Saat 20.45’te ise Hyosung Futbol Takımı ile Deva Futbol Takımı, saat 22.00’de ise Hema Endüstri Futbol Takımı ile Öznur Kablo Futbol Takımı karşı karşıya gelecek.

 

GOL KRALLIĞINDA ERTUĞRUL TORUN İLK SIRADA

 

8-21 Ağustos tarihleri arasında oynanacak olan grup maçlarının ardından çeyrek finale yükselen takımlar belli olacak. Çeyrek final maçlarında ise A Grubunu birinci bitiren takım ile B Grubu dördüncüsü, B Gurubu birincisi ile A Grubu dördüncüsü, A grubu ikincisi ile B Grubu üçüncüsü, B Grubu ikincisi ile A grubu üçüncüsü birbirleri arasında karşılaşmaya çıkacak ve galip çıkan takım yarı finale yükselecek. Turnuvanın yarı final karşılaşması 5 Eylül’de, final maçları ise 7 Eylül’de oynanacak.Turnuvada gol krallığında 18 golle Ayhan Tekstil’den Ertuğrul Torun ilk sırada yer alırken, Hema Endüstri’den Gökhan Balıkçı 12 gol, Hattat Traktör’den Kemal Bekçi 12 gol, Öznur Kablo’dan Şefik Karadeniz 12 gol, Bross’tan Muhammet Öztürk 12 gol, Emre Tekstil’den Murat Yanar ise 10 gol attı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10