HEMA çalışanları 'Aile Günü' etkinliğinde bir araya geldi

Hattat Holding geleneksel Aile Günü etkinliği önceki gün Saray ilçesinin Sefaalan mahallesi mesire alanında gerçekleştirildi.

Saray 7.08.2017 20:44:00 0
HEMA çalışanları

Hattat Holding’in Çerkezköy’deki kuruluşlarında çalışanlar, Türk metal Sendikası üyeleri Aile Günü etkinliğine aileleriyle katıldı. Yaklaşık beş bin kişinin katılım gösterdiği etkinlikte hattat Holding’in Çerkezköy’deki fabrikalarında çalışanlar, gün boyu aileleriyle birlikte unutamayacakları bir gün yaşamanın keyfi ile evlerine döndüler.

 

TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ AYŞE DOĞAN DA KATILDI

 

Hattat Holding bu yıl Geleneksel 2017 Aile Günü etkinliğini, doğal güzelliği ile dikkat çeken Saray ilçesinin Sefaalan mahallesindeki mesire alanında gerçekleştirdi. Etkinlikte AK Parti  Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Hema endüstri  A.Ş. Genel Müdürü Tunç Doğan, Hattat Holding’in Çerkezköy’de faaliyet gösteren tüm kuruluşların müdürleri, Türk-İş Tekirdağ İl temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ve Şube yönetimi ile Bu Hattat Holding’in Çerkezköy’de faaliyet gösteren işyerlerinde çalışan Türk Metal Sendikası üyeleri katıldı.

 

ÇOCUKLAR İÇİN ŞİŞME OYUN PARKLARI VE RAYDA GİDEN TREN KURULDU

 

Aile Günü etkinliği Sabah Saat 09.00’da başladı ve akşam saat 20.00’e kadar devam etti. Çocuklarıyla Aile Günü’ne gelen HEMA Endüstri çalışanları, iyi bir gün geçirmelerini sağlayan Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet hattat, Hema Endüstri Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hattat ve Hema Endüstri A.Ş. Genel Müdürü Tunç Doğan’a teşekkür ettiklerini belirttiler.

 

ÇEŞİTLİ YARIŞMALAR YAPILDI VE OYUNLAR OYNANDI

 

Aile Günü Etkinliği Kapsamında çeşitli yarışmaların yanı sıra halaylar çekildi ve oyunlar oynandı. Hema endüstri yöneticileri de çalışanlarla birlikte halaylar çekip oynadı. Yöneticiler, çalışanlarla her zaman birlik ve beraberlik içinde olduklarını ve bu etkinlikte de gözler önüne sergilemiş oldular. Etkinlikte sıcak, soğuk yiyecek ve içecek olmak üzere her şey mevcut olduğu da gözlemlendi.

 

‘’YÖNETİME TEŞEKKÜR EDİYORUZ’’

 

Türk İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak; “Sendikamızın yetkili işyerlerinden olan Hattat Holding’in Çerkezköy’de faaliyet gösteren HEMA Endüstri işyerinde çalışanlar için Sefaalan piknik alanında düzenlenen Aile Etkinliği Günü’nde her şeyi ile mükemmel ve  hiçbir şeyin esirgenmediği dört dörtlük bir piknik düzenleyen Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hattat’a, HEMA Endüstri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hattat’a ve Hema Endüstri A.Ş. Genel Müdürü Tunç Doğan’a şahsım, şube yönetim kurulumuz ve üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu Aile Günü Etkinliğinde bizlerle birlikte olan ve tüm sendika üyelerimizle yakından ilgilenen AK parti Tekirdağ Milletvekilimiz Ayşe Doğan’a da katılımları ve bizleri yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyoruz”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10