Yol yapım çalışmaları sürdürülüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, program dahilinde il genelince yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Tekirdağ 9.08.2017 20:07:00 0
Yol yapım çalışmaları sürdürülüyor

Altyapısı tamamlanan bölgeler başta olmak üzere üstyapı çalışmalarını sürdüren ekipler tarafından, ilçe merkezlerinde sıcak asfalt ve (SSB) beton serimi yapılırken, kırsal mahallelerin yollarında sathi kaplama yapıyor.

 

İL VE İLÇE MERKEZKLERİNDE EŞ ZAMANLI ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR

 

İl genelinde ve ilçe merkezlerinde çalışmalarını sürdüren ekipler, çok sayıda iş makinesi ve farklı ekipler tarafından çalışmalarını, eş zamanlı olarak devam ettiriyor. Çalışmalar sonucunda Süleymanpaşa ilçesinde Sahil Yolu, Barbaros Caddesi, Hükümet Caddesi, Tepedeğirmenler Caddesi ve bu caddelere bağlı yollarda sıcak asfalt serimi yapılırken, Çorlu’ya da yapımı devam eden Bülent Ecevit Parkı'nın zeminine sıcak asfalt uygulaması yapıldı.

 

ÇALIŞMALAR SÜRDÜRÜLECEK

 

Son dönemlerde meydana gelen sel baskınlarını önlemek amacıyla yağmursuları ve yüksek basınca karşı yüksek dayanıklılık özelliğine sahip olması nedeniyle, beton yol çalışmaları da sürekli artan bir ivmeyle devam ediyor. Bu kapsamda Saray Tarık Akan Caddesi, Çerkezköy Kızılpınar Mahallesi Osmanlı ve İstiklal Caddeleri, Ergene Yeşiltepe Mahallesi Ahenk Caddesi, Malkara Namık Kemal Caddesi'nde beton yol çalışması yapıldığı ifade edildi. Öte yandan ayrı ekipler tarafından eş zamanlı olarak, Muratlı Kırkkepenekli ve Sarılar mahalleleri bağlantı yolu ve Hayrabolu Kutlugün ve Şalgamlı mahalleleri bağlantı yolunda sathi kaplama yapıldığı belirtildi. Geniş bir ekip ve çok sayıda iş makinesiyle il genelinde pek çok farklı yerde faaliyet gösteren Fen İşleri Dairesi tarafından yapılan açıklamada, sıcak asfalt, beton yol ve sathi kaplama çalışmalarının kesintisiz bir şekilde sürdürüleceği bildirildi.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10