Çöplerini yere atana af yok!

Şarköy Belediyesi'ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri yerlere çöp atanlara karşı idari yaptırım uygulamaya devam ediyor.

Şarköy 10.08.2017 19:54:00 0
Çöplerini yere atana af yok!

Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok duyarlı vatandaşlara teşekkür ederken, yerlere çöp atarak çevre kirliliğine sebep olan vatandaşlara karşı denetimlerin devam edeceğini belirtti.

 

BU HAFTA DA DENETİMLER DEVAM ETTİ

 

Bir hafta önce gerçekleştirdiği denetim sırasında Şarköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 2 kişiye yerlere çöp attığı için haklarında işlem başlatarak, cezai işlem uygulamıştı. Bu hafta içinde de denetimlerine devam eden zabıta ekipleri yaptıkları uygulamada 3 kişiye, 5326 sayılı Kabahatler Kanununun 41. Maddesi uyarınca haklarında idari işlem başlatarak, cezai işlem uyguladı.

 

‘’TEMİZ TOPLUM TEMİZ BİR ŞARKÖY’’

 

Zabıta Müdürlüğü ekipleri çevreye karşı duyarsız vatandaşlara yönelik denetimlerin devam edeceğini belirtirken, konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, ‘’Her geçen gün daha temiz bir Şarköy için denetimlerimiz devam edecek’’ mesajını verdi. Altınok yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı. Altınok; ‘’Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizce kuruyemiş kabuklarını veya çöplerini yere atarak çevre kirliliği oluşturanlar için yapılan uygulamada, 3 kişiye 5326 sayılı kabahatler kanununun 41. maddesince işlem yapılmıştır. Bu konuda bizleri yalnız bırakmayan ve her geçen gün daha da duyarlılığını arttırarak bize destek olan tüm halkımıza teşekkür ederiz. Uygulamalarımız sıklıkla devam edecektir’’ açıklamasında bulundu.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10