Çorlulular Kültür Sanat Festivali'nde eğlenceye doyacak

Çorlu Belediyesi'nin her yıl gerçekleştirdiği ve bu yıl 8.'sini düzenleyeceği 'Kültür ve Sanat Festivali' başlıyor.

Çorlu 10.08.2017 19:58:00 0
Çorlulular Kültür Sanat Festivali

Birbirinden eğlenceli etkinliklerin, yarışmaların, dans gösterilerinin düzenleneceği etkinliklerde, Sıla ve Merve Özbey gibi sevilen Türk Pop Müziği sanatçıları da konser verecek.

 

Çorlu Belediyesi’nin her sene gerçekleştirdiği ve halkın yoğun ilgi gösterdiği ‘Kültür ve Sanat Festivali’ 21 Ağustos’ta başlayacak. 6 gün sürecek festivalde birbirinden eğlenceli etkinlikler yer alırken, dans gösterileri, şovlar ve konserlerle Çorlu halkı eğlenceye doyacak. 8. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nde bu yıl ünlü sanatçıların sahne alacağı konserlerin yanı sıra heykel ve geleneksel el sanatları atölyeleri, yurt içi ve yurt dışından gelen dans topluluklarının gösterileri, fotoğraf sergisi, tenis ve yüzme turnuvaları, yoga etkinlikleri, zumba etkinliği, olta balıkçılığı turnuvası ve off-road yarışları düzenlenecek.

 

SILA KULAKLARIN PASINI SİLECEK

 

Muhteşem gösterilerin bulunduğu festivalde Müzik, spor, dans ve sanat etkinliklerinin yanı sıra, Onur Baytan, Umut Kaplan, Yok Öyle Kararlı Şeyler, Nikos Grammatidis & Katerina, Merve Özbey ve Sıla sahne alacak ve Çorlulular’a müzik dolu geceler yaşatacak. Cumhuriyet Parkı’nda kurulacak festival alanında heykel ve geleneksel Türk el sanatları sempozyumu, fotoğraf sergisi açılışı gerçekleştirilirken Arnavutluk, Bulgaristan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kosova, Makedonya, Romanya, Sırbistan, Erzurum, Sinop, Trabzon ve Van’dan şehrimize gelecek halk dansları toplulukları izleyicilere görsel şölen yaşatacak. Sağlıklı yaşam etkinliklerinin de unutulmadığı festivalde Çorlu Belediyesi Yoga Eğitmeni Yasemin Özgür ile yoga etkinliklerinin yanı sıra Türkiye’nin en ünlü zumba eğitmenlerinden olan Didem Zeybek ve ekibi festival kapsamında Çorlu’ya gelecek ve zumba severlerle dans edecek.

 

TRAK-OFF YARIŞLARINDA HEYECAN DORUĞA ÇIKACAK

 

Festival kapsamında ayrıca Çorlu Belediyesi Tenis Kompleksi’nde üç gün boyunca ödüllü tenis turnuvası düzenlenecek. Spor severler ayrıca Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda ise ödüllü yüzme turnuvasını izleme fırsatı bulacak. Balıkçılık meraklıları Gölbaşı Gençlik Parkı’nda düzenlenecek olta balıkçılığı turnuvasına katılabilecek. Ayrıca Şahpaz Mahallesi Trak-Off Yarış Pisti’nde Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın 4. yarışı gerçekleştirilecek.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10